| Animeforlifee9921 a întrebat:

Buna. Azi am luat primul 4 din viata mea,l-am luat la fizica pe o problema, nu mi l-a trecut in catalog,insa profesoara s-a uitat cam urat pe mine si nu se astepta la asta din partea mea, pentru ca eu aveam numai note de 9 si 10 (o singura data am luat un 6 la un test initial la geografie,insa nu mi l-a trecut).
Va povestesc si cum l-am luat:
Azi am trecut la o lectie noua cu niste formule,iar profesoara e una destul de severa si ne-a spus care nu a inteles sa iese la tabla,insa toti am crezut ca va fi usoara problema si stim sa o facem,insa am gresit-o toti. Eram convinsa ca stiu sa o fac,insa nu am facut-o bine iar cand m-a chemat cu caietul, mi-a pus 4. Toata clasa a luat nota asta, in afara de un coleg care are 10 pe linie si a luat 10 la problema asta.
Faza e ca cum spuneam,nu ma asteptam sa imi dea nota asta,pentru ca a fost si profesoara surorii mele si ea a invatat foarte bine. De parinti nu imi e frica,au aflat si au zis ca se mai intampla,insa clar profesoara o sa aiba ceva cu mine pana termin liceul.
Ce sa fac? Stiu ca nu a trecut-o in catalog, insa tot e cumva un soc pentru mine.

1 răspuns:
| sierra1 a răspuns:

"Azi am luat primul 4... Ce sa fac?"

Toate au un inceput. Obișnuiește-te, urmează primul 3, primul 2, ...