Buna! am o veste proasta, din pacate nu poti sa te muti decat cand se termina primul semestru, dar te poti interesa din timp la liceul la care vrei sa te muti si imediat in al 2-le semestru vei fi acolo! te pup.
Din cate stiu eu.trebuie sa stai un semestru unde ai intrat si dupa in al 2-lea te poti transfera daca ai media necesara. funda?
Din câte ştiu eu te poţi muta doar după primul semestru. Dar poate reuşeşti cu pile , nu ştiu .
Nu nu poti sa te muti poate dupa primul semestru si la mine e aceeasi situatie
Buna: Nu conteaza la ce liceu ai intrat, conteaza profilul. Eu una am intrat la un liceu bunicel.
Da poti.Parintii tai trebuie sa iti ia dosaru de la scoala la care ai fost si sa ti-l depuna unde doresti (la ce liceu vrei) si vei primi un raspuns la cateva zile dupa ce ai depus actele... daca te repinge te gandesti la alt liceu.!
Daca la liceul unde vrei uh sa mergi mai sunt locuri neocupate poti sa te transferi` daca nu nu poti`
Te poti muta imediat dupa incepe anul scolar,insa inainte sa inceapa anul scolar treci pe la fiecare liceu la care doresti sa intri si vezi daca mai are locuri libere, iar apoi te poti muta.
Asa am avut si eu un coleg in clasa, iar datorita faptului ca nu i-a convenit profilul "Economic" s-a mutat in Pitesti(nu stiu la ce profil).S-a mutat dupa o saptamana de scoala...deci foarte lejer.
Deci ca sa inteleg si eu pot sau nu pot? si chestia cu dosarele nu cred ca se poate, asa toata lumea s-ar duce unde ar vreaam auzit ca poti sa te muti dupa ce te inscri, dar ca iti trebuie relatii(de al 2-lea semestru stiam si eu) mai astept raspunsuri:*
Deci nu ma pot muta la alt liceu, acelasi profil(am avut noroc sa nimeresc acelasi profil ) decat din sem 2? sau pot sa ma mut si acum? nu inteleg
Grimalkin întreabă: