anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

azi am vorbit cu o fata si mi-a zis ca ea vrea sa isi caute un baiat cu care poate vorbi orice, oricand sa fie serios si cateodata si glumet, ei bine
eu vorbesc chiar orice cu aceasta fata si mai si glumesc cu ea, ea a mai spus la sfarsit ca a cautat acest baiat si acum la gasit...
eu cred ca se refera la mine... dar nu sunt sigur!
prieten nu are si ne intelegem foarte bine!
credeti ca ma place? si daca ma place ce semne sa ii dau sa isi dea seama ca si mie imi place de ea?

4 răspunsuri:
| noktambul a răspuns:

Daca ti-a spus tie ca ea cauta un baiat cu care poate vorbi orice, oricand, si sa fie serios si cateodata glumet cred ca ti-a dat de inteles ca nu tu esti acela, ca vrea pe altcineva care sa intruneasca aceste cerinte. Totusi, nu dispera. Comporta-te-te fata de ea ca si pana acum, adica : deschis la discutii, glumet dar si serios cand este cazul si poate o vei cuceri. Mai ales ca, dupa cum spui, va si intelegeti bine. Bafta!

| WhiteRose a răspuns:

Lol pentru cine ti-a raspuns mai devreme. Eu cred ca ea chiar ti-a dat de intles ca te place asa. trebuia sa o intrebi " sunt cumva eu?" laughing Bafta! ca totul vine de la sine

| Deniisze a răspuns:

Poate ca da, poate ca nu.
Gandeste-te bine, tu nu stii cu cine mai vorbeste ea.
Poate ca atunci cand ti-a zis ca a gasit baiatul s-a referit ca a gasit pe altul si nu pe tine.
Sau poate chiar esti tu.
Deci ai de ales.
Sau intreab-o pur si simplu.Incercarea moarte nu are. Spune-i si tu ca o si placi, si poate intre voi va iesi ceva!
Deci, cam atat am avut de spus.
Succes!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Poți să o întrebi cine este norocosul și atunci vezi dacă simte ceva pentru tine sau te consideră un amic.
Pa, pa.