In primul rand sa afli al cui e acel caine violent si sa depui o plangere.
Asa foarte bine putea sa fie doamne fereste un om, sau un copil deci trebui prinsa in primul rand javra de om ce la lasat nesupraveghiat. Daca e un maidanezi al strazi sa suni la protectia animaleleor si sa dai detalii despre ce s-a intamplat unde si etc sa vina sa il ridice ca poate sa se mai repete.Asa te vei simti un pic impacat cu gandul ca ai facut ceva pentru el.
O sa iti revi in timp chiar daca este acum foarte dureros si cine stie poate iti vei lua un alt catel.
Eu am avut la tara un caine ciobanesc iar in weekend il mai lasam liber ca ne proteja pe noi si casa foarte bine, pana intr-o zi cand a fugarit o pisica si a sarit gardul vecinului care nu stiu de ce avea montate capcane facute de el si la prins in ele si mi le-a omorat.
Și mie îmi pare.
Meh, glumeam.
Mda, e trist că a murit un câine.Dar și mai trist e să ajungi să ții atât de mult la un câine.
Frazele care încep cu "aș fi vrut" nu aduc nimic bun.Doar dezamăgiri.
Hm, totuși nu înțeleg, dar dacă tot te doare așa de tare....de ce ai scrie asta aici? Nu te ajută cu nimic, nimeni n-o să-ți învie câinele.Penibil...
O sa-ti revii, deja e prea curand dar o sa fie bine. Gandeste-te ca putea sa moara oricand si oricum nu mai avea de trait decat inca vreo cativa ani.