| loveday a întrebat:

azi era vorba sa ma duc cu bicicleta cu o prietena vb cu ea prin mesaje si la un momendat i-am spus ma duc sa ma spal si eu pe dinti si fata, cand m-am intors in casa primisem un mesaj de la ea cu vreo 10 minute in urma i-am raspuns si i-am zis acum plecai de acasa am asteptat vreo zece minute si nu mi-a raspuns asa ca mi-am rugat tatal sa ma duca cu masina cand am trecut pe langa casa ei ea tocmai pleca cu bicicleta, la scoala ma ignora total pana la urma face la mine: te-ai dus repede cu masina printes-o ca mureai daca te stropeau 2 picaturi de apa, cica nu a vazut mesajul ea, ce sa fac? eu vreau sa ma inpac cu ea, nu vreau sugestii gen sa i spun scuze ca mereu i.am cerut scuze si nici nu m-a bagat in seama, vreo sugestie va rog urgennn ajutati-ma! dau funda happy

Răspuns Câştigător
| plasticsmile a răspuns:

Este o simpla neintelegere intre voi, incearca sa discuti cu ea sa ii spui exact ce s-a intamplat a fost o neintelegere intre voi nu este ceva atat de grav incat sa nu mai vorbiti..serios acum

1 răspuns:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Sfat: pune dracu si tu punct si imparte ti ideile in propozitii ca nu inteleg nimic din ce ai scris acolo