| DeNyyy a întrebat:

azi eu am fost la scoala si a trebuit la romana sa facem cateva exercitii.prietena mea cea mai buna care e si cea mai buna la invatatura ...nu si-a facut tema si m-a rugat pe mine sa i-o dau.eu i-am dat-o. la ultima ora a trebuit sa ne mutam in alta clasa. si ne-am asezat noi unde am vrut dar dupa aceea ea a zis ca vrea sa se duca sa isi i-a caietul din ghizdanul ei.atunci o alta fata a venit in locul ei.eu am rugat-o sa se dea la o parte deoarece locul ala nu este al ei. dar aceasta nu a vrut sa se dea.atunci prietena mea cea mai buna cand a vazut asta mi-a zis sa o las in pace ca de ce nu i-am pastrat locul ca nu stiu ce si acum nu mai vobeste cu mine. ce credeti ca ar trebui sa fac? credeti ca asta inseamna o prietenie adevarata? eu chiar ma consum ba chiar am si plans. ce credeti ca ar trebui sa ii spun sau ce redeti ca ar trebui sa fac? multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| Un NiMeNi CeLeBrU a răspuns:

Nu este o prietena buna, daca era nu s-ar fi suparat din cauza asta.nu ar trebui sa te consumi atat din cauza unei prietene false care la primul lucru care nu-i convine nu mai vorbeste cu tine

5 răspunsuri:
| Roxx_2428 a răspuns:

Pai in primul rand daca chiar isi dorea sa stea langa tine trebuia sa-i spuna ea fetei care s`a asezat in lukul sau sa se dea ca sa stea langa tine.

Sau ar trebui sa-i explici ca nu tu i`ai zis fetei acelea ca sa stea langa tine.ci ea s`a pus si n`a vrut sa se dea la o parte. funditaaaa?:d

| kidda55 a răspuns:

Daca a facut asa doar pentru un loc in banca inseamna ca nu este o prietena adevarata...nu te meritahappy

| catthshshshs a răspuns:

Nu te consuma pentru astfel de nimicuri. Nu o baga in seama cateva zile si vezi ce face. Daca este sa fiti din nou prietene, atunci veti fiwinking

| Special_girl a răspuns:

Daca chiar ar fi vrut sa stea cu tine ar fi incercat si ea sa vorbeasca cu fata respectiva, ca doar nu puteai s-o iei la bataie ca s-a pus in locul ei, si ar mai fi fost o solutie, sa o lasi pe respectiva singura si sa pleci tu cu prietena ta sa va asezati in alta banca.Plus la asta cred ca ar trebui sa-ti multumeasca ca i-ai dat tema, de aceea nu cred ca iti este o prietena atat de buna, sau poate este dar era ea mai nervoasa.

| Razvan a răspuns:

Intr-un cuvant:copilarii.Nu ai cum sa te superi pe cineva din cauza asta daca ai depasit stadiul de grupa incepatoare.Acum pe bune, cam putina maturitate la prietena taraised eyebrows