| maria2356 a întrebat:

Azi i-am spus mamei de notele la romana care sunt toate de 6 (chiar azi le-am primit, profei mele ii place sa aduca toate testele deodata) si s-a suparat. Faza e ca nu mai am vreo medie care sa-mi iasa mai putin de 9 (pe primul semestru mi-a iesit 9, 66 si tin sa mentionez ca sunt clasa a 10-a) si ea m-a certat ca nu mai invat, ca-mi arde mintea numai la distractie fapt ce nu e adevarat! Ma enerveaza faptul ca eu invat si atii nu vad asta, iar la romana profa e foarte exigenta dar tot nu cred ca meritam 6. Cum ma sfatuiti sa-mi imbunez mama?

Răspuns Câştigător
| April23 a răspuns:

Asteapta, nu dureaza numai cateva zile supararea. si data viitoare nu ii mai spune laughing

| maria2356 explică (pentru April23):

Nu sunt de acord cu ascunsul notelor avand in vedere ca avem catalog virtual si noi nu tinem secrete in familie. Aveti dreptate acum cred ca supararea nu va dura mult.

4 răspunsuri:
| τττ a răspuns:

Bună.
Ar trebui să pui mâna pe carte!
În loc să pui întrebarea asta, în timpul ăsta puteai să înveți! Sunt 100%de acord cu mama ta.
Pa, pa.

| maria2356 explică (pentru τττ):

Buna Seara,
De invatat nu o sa ma las din cauza unor simple note deoarece stiu ca pot mai mult. Cred ca si eu si mama am fost uimite deoarece nu mi s-a mai intamplat.
Am pus intrebarea deoarece e o situatie noua pentru mine.
Multumesc pentru raspuns!

| alina_8632 a răspuns:

Buna! fa ceva ce ar vrea ea sa faci inainte ca ea sa te puna si asa o mituiesti laughing bafta:*