| teiubescmultadrian24 a întrebat:

Buna!
azi intr-o pauza jucam carti cu colegii eu si inca 3 fete si fostul meu iubit intra in clasa 2 baieti din fata clasei mele de a 10 cea si vine unu la mine pe scaun si tot se dadea la mine
fostul meu iubit nu a mai jucat carti s-a pus cu fundu pe banca din fta mea si se uita la noi, dar eu il respingeam pe ala de a 10 cea
si ala cand se dadea la mine el se uita si se inrosea tot la fata si ma uitam si eu la el ca stiam ca se va uita la ala care se dadea la mine
nu stiu ce sa cred oare ma mai iubeste
funda:*

Răspuns Câştigător
| VivianneN a răspuns:

Faptul ca inca il numesti ' fostul tau iubit ' semnifica ca mai ai sentimente fata de el, si el dupa vorbele tale, de asemenea. Faptul ca el te-a vazut cu acel baiat si n-a zis nimic, posibil din faptul ca n-a vrut sa crezi ca inca e topit dupa tine. :-) insa 'chimia' intre privirile voastre exista, doar ca ceva va retine sau poate ca pe el. Nimeni nu stie precis daca te iubeste sau nu, dar e evident ca, ceva simte pentru tine :*.

| teiubescmultadrian24 explică (pentru VivianneN):

Da si de fiecaredata cand sp cv ca el sta cu o banca in fata mea daca e galagie si nu aud sau chestii de astea incepe si l sa strige la astia din clasa, si incep sa rad si rade si el, in timpul orelor se mai intoarce si face el ce face si iar ma face sa rad, azi a ramas fara pix si a cerut in toata clasa dar stia ca nu va primi si dupa m-a intrebat pe mine si i-am sp ca nu stiu sa vad dar eu aveam dar nu am sp ca sa nu il dau asa imediat
dupa aia in pauze este un prieten de al lui care tot imi da cu palma la fund si vrea sa ma ia in brate si eu ii dau cu palma si azi cand jucam carti de fiecare data vrioa sa imi dea el cartile si de fiecare il atingeam dar nu stiu cum ca mereu, si dupa au venit baietii aia si pe ala care se dadea la mine nul suport deloc si recunosc inca ii place de el dar nu stiu daca si el simte la fel... ajuta-ma

6 răspunsuri:
| Larisssaa a răspuns:

Grea libmbu' român laughing.
Dar totuşi, ca să îţi răspund la întrebare :
Clar te iubeşte. Nu ţi se pare că gelozia este un motiv clar? happy

| teiubescmultadrian24 explică (pentru Larisssaa):

Ba da gelozia e un motiv dar daca inca mai simte cv pentru mine dc nu imi sp
cand vede ca vb cu cineva la tel sau prin sms se baga imediat
cand vb la tel cu un alt baiat a venit si mi-a luat telefonul si la inchis ca cica vroia sa asculte muzica
inca simt cv pentru el dar nu merita sa il iert dupa ce mi-a facut

| Larisssaa a răspuns (pentru teiubescmultadrian24):

'laughing. ce drăăăăguţţţ puppy dog eyes.
Poate vrea să mai aştepte, poate crede că din nou se va înşela ca prima dată şi poate nu vrea să sufere din nou :*.

| xanderblackx a răspuns:

Oare? astea sunt "joculetele" adolescentei. ii palce de tine al fel de mult cum iti place si tie de el. timiditatea va opreste. ce sa-i faci, frumusetea tineretii. numai bine

| Cristiiiiiiiiiiii a răspuns:

Da te place nu e cam clar?