anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Azi la ora de romana directoarea, care este si profesoara mea m-a scos in fata clasei sa ma prezint (mentionez ca sunt clasa 9) si dialogul dintre mine si ea a sunat cam asa :
ea : - Esti foarte frumusica! Vrei sa participi pentru Miss Boboc?
eu : -Nu!
ea : De ce?
eu i-am zis motivul pe care nu-l mai scriu aici si ea a zis : - Poate te mai gandesti...
De atunci colega mea, cu care ieseam, vorbeam mereu de cand ne-am cunoscut ma ingora, ma ironizeaza, se uita urat la mine etc. Oare din cauza spuselor doamnei directoare? sad A si sa nu uit... De atunci ii spune unei alte colege ca are cele mai multe sanse sa iasa Miss Boboc, ca e cea mai frumoasa din clasa etc.
Oare de la ce toate astea? Nici macar nu vreau sa particip... Nu inteleg ce este in capul ei.

3 răspunsuri:
| CryssCrySta a răspuns:

Explica-i ca nu vrei sa participi si ca nu ar trebui sa fie geloasa pe tine.

| dreamgirl16 a răspuns:

May...e doar geloasa pe tine,ca te-a remarcat direct taoh go onCu astfel de pers nu prea ai ce discuta! lasa`le impace mai bine,daca se crede asa de frumoasa,atunci tu cel mai bine ar fi sa iti faci alta prietena in clasa,succes:*

Sa ai grija de tine si cu cine te imprietenesti la liceu,mai ales in leg cu balul bobocilor, fetele sunt invidioase, se dau drept prt tale si dp... te fac de rusine

greece12
| greece12 a răspuns:

Ti-e greu sa intelegi ca e geloasa?
Invidia si gelozia au stricat multe asa zise prietenii.
Prietena si colega ta,te-a vazut complimentata in fata intregii clase,ti s-a propus sa participi la Miss Boboc si tu ai refuzat(!),a vazut ca ti s-a dat o atentie "speciala" si tare ar fi vrut sa fie ea in locul tau,s-ar fi simtit in al noualea cer cu toti ochii atintiti asupra ei si,in nici un caz,nu ar fi "ratat" sa participe la concursul de Miss!
Nu fii naiva,traiesti intr-o societate in care liderii au totul,inclusiv antipatia celorlalti.
Inteleg din postarea ta ca esti un copil bun si serios si nu te intereseaza desertaciunile femeiesti.Ei bine,prietena ta nu e asa si bine ar fi sa stai de vorba cu ea si sa-i explici cum vezi tu lucrurile.
Daca nu intelege,nu e vina ta, inseamna ca nu-ti poate ierta faptul ca esti frumoasa...
Si, va trebui sa-ti cauti alta prietena!