Nici eu nu am gasit si am fost in aceeasi dilema dar nu te ingrijora pentru ca trebuie sa fii creativa si sa refolmulezi o sceneta de la in puii mei eu asa am facut si mi-a reusit extraordinar eu am ales sceneta cu restaurantul...baga si ru niste glume pe acolo si incearca sa fii cat mai funny
Nici eu nu am gasit si am fost in aceeasi dilema dar nu te ingrijora pentru ca trebuie sa fii creativa si sa refolmulezi o sceneta de la in puii mei eu asa am facut si mi-a reusit extraordinar eu am ales sceneta cu restaurantul...baga si tuu niste glume pe acolo si incearca sa fii cat mai funny
Nici eu nu am gasit si am fost in aceeasi dilema dar nu te ingrijora pentru ca trebuie sa fii creativa si sa refolmulezi o sceneta de la in puii mei eu asa am facut si mi-a reusit extraordinar eu am ales sceneta cu restaurantul...baga si tuu niste glume pe acolo si incearca sa fii cat mai amuzanta
Nici eu nu am gasit si am fost in aceeasi dilema dar nu te ingrijora pentru ca trebuie sa fii creativa si sa refolmulezi o sceneta de la in puii mei eu asa am facut si mi-a reusit extraordinar eu am ales sceneta cu restaurantul...baga si tuu niste glume pe acolo si incearca sa fii cat mai amuzanta
Noua ne-a dat o sceneta despre craciun,ce reni,rudolf, elfi, Mos Gerila etc!
Dar nu mai tb!
Geo2969686 întreabă: