| Maya_8602 a întrebat:

azi la scoala, iar fostul meu prieten a facut 2 chestiisad
1. Un baiat a dat cu caietele in mine si intr-o fata, colega mea s-a dus si i-a spus vezi ca X a dat in mine el a zis: si ce daca? dupa ea a zis : si in colega mea el:aaaa. e bine.vede el.(in timpul orei de mate cand proful nu a venit)
2.Eu cred ca s-a suparat din cauza ca azi un baiat ma strangea de mana si el a vazut s-a uitat un pic ciudat si dupa a inceput ca : esti cu el.etc.eu i-am zis ca nu.pe mess o fata a vb cu el si i-a spus ca are o dispozitie foarte proasta.nu a zis dc are
Ce credeti? Funda si voturi

3 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Depinde si in ce sens a zis acel "vede el" daca a zis-o intr-un fel ironic, atunci nu ar insemna cam nimic, daca dimpotriva s-a vazut ca a fost iritat, inseamna ca inca tine la tine. Si, gelozia apare de obicei cand persoana care este geloasa o place pe aceea. Deci, eu zic ca inca te place, si daca nu esti sigura du-te si intreba-l daca mai simte ceva pentru tine, sau trimite pe vreo colega de-a ta daca tu nu ai curaj! O zi buna!kiss

| Maya_8602 explică:

Nu's mica nu's clasa a 3a sunt clasa a 7a am buletin deja

| DaddySGirl a răspuns:

Nimic.Poate te place,poate nu.Poate e doar atras de tine. Dupa cum iti expui gandurile,chestii banale sincer,eu cred ca esti micuta. Daca tu il placi, si el te place, de ce e fostul? Ceva a intervenit.
Newbeginningseverywhere.Bye@!