Daca mai ai si alte prietene in afara de aia, du-te la ele si prefate ca nu iti pasa ca te-a parasit prietena ta si distreazate alaturi de celelalte prietene iar prietenei tale ii va fi ciuda.
Si tot ea se va intoarce la tine
Bye :*
Asa si?
ea si-a gasit prietene mai bune, gaseste-ti si tu si las-o in pace, pana la urma sunt chestii de-astea copilaresti, eu oricum cred ca o sa va impacati, dar oricum nu merita sa-ti bati capu'
S`a dus sa se joace cu alte fete? Cred ca asta inseamna ca esti foarte tanara.
Nu`ti face griji, prietena ta nu si-a gasit prietene mai bune decat tine. Tu ai fost rautacioasa cu ea (cand ea te-a strigat si tu i`ai spus "pa"), asa ca pe urma a fost si ea rautacioasa cu tine, spunandu`ti ca si-a gasit prietene mai bune. In realitate, inca vrea sa fie prietena ta, dar nu stie cum sa reactioneze, pentru ca tu ai fost cea care a bruscat`o prima.
Eu te sfatuiesc sa o cauti si sa-ti ceri scuze. Asa o sa se rezolve totul.
Succes!
Doamne ce proasta. cum drecu sa spui "mi-am gasit alte prietene" aia nu e sanatoasa la cap. Daca a zis asta nu ti-a fost prietena buna. si cand te pierde nu are ce face si cum sa-si gaseasca ea prietene mai bune cand ea cand sta cu tine nici nu vb cu alealalte.
Las-o in pace. Daca ea o sa vina la tine si te intreaba daca mai vrea sa fiti prietene atunci spui : Nuuu! Mi-am gasit prietene mai bune. Doamne ce as bate-o
Asta numesti tu prietena buna?
Vine singura la tine, n-ai teama! N-o baga-n seama si ignor-o fiindca o s-o doara mai tare.
Diorrus întreabă: