anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună.
Azi m-am îndrăgostit. A fost dragoste la prima vedere și o să țin cont de asta. Nu este la distanță sau alte tâmpenii. Țin să menționezi că ne-am întâlnit de mai multe ori azi pentru că întâmplarea s-a petrecut la un concert. De 2 ori, consecutiv ne-am uitat unul la celălalt, nu știu cât a durat, dacă am zâmbit sau nu, știu doar că i-am putut ajunge la privire și să o savurez puțin. Primele 2-4 dăți când m-a văzut s-a uitat la mine cât am putut să-l observ și eu, părea mai retras și timid oricum, iar de celelalte dăți parcă mă privea, dar rapid își schimba direcția sau alteori ne priveam în același timp. Îmi pasă de el și-s dornică să-l cunosc, mai ales că suntem din același loc ( după câte am aflat despre el ) și mă mir cum de nu l-am mai văzut până acum, chiar dacă nu s-a mutat de curând. Era cu un grup de prieteni, deci nu era un anti-social, sadic și foarte retras. Întrebarea mea este cum aș putea să mai dau de el, ca în final să putem vorbi? Nu vreau să par disperată, să îi zică altcineva de mine și altele. Aș vrea să facem cunoștință face to face, dar slabe șanse. la cât de teamă și rușine îmi este și nici el nu pare unul foarte băgăcios. Nici pe facebook nu prea aș vrea să-l bag în seamă. Dacă îi dau add poate mă bagă el? Încurajați-mă. eu mă demoralizez; oricum sunt o fire introvertită și mai închisă în mine. Ce părere aveți. sunt șanse ca dacă ne mai vedem prin zona aceea face to face, să mă bage în seamă? Sau. cel puțin, i-am atras atenția prin acele priviri pe care mi le-a dăruit? Ce a însemnat asta?
Dau fundă.

7 răspunsuri:
| SimpleIsCool a răspuns:

Salut.
Desigur ca i-ai atras atentia cu privirile,mai ales daca v-ati uitat amandoi ochi in ochi unul catre celalalt pentru cateva secunde.Ce frumosssmug
Da,cred ca a fost dragoste la prima vedere si o cred tare,si sunt convins ca sunt sanse sa va vedeti din nou,ca asa e viata nu lasa pe nimeni care e distinat sa fie impreuna,sa se piarda, asa e creat Universul.
Si ca tu esti mai timida, asta nu e un lucru rau, e ceva ce te deosebeste de atii, sensibilitatea asta ofera o aura de unicitate.Si el la fel,ca baiat daca este mai timid,inseamna ca nu e un baiat rau si stiu ce spun,adaugal la prieteni pe facebook,si astwapta unpic iar daca el nu te baga in seama, pentru ca ii e rusine si frica sa faca astabig grin atunci fa-ti curaj si scrie-i tu, e normal si nu e nimica jenant ba chiar se va bucura, poti sa incepi simplu pintr-un -Buna, ce faci?- astepti sa vezi ce zice, iar apoi spune-i, te-am vazut la concert, te-ai uitat in ochii mei, sa ceva asemanator, de acolo va decurge totata discutia mult timp, iar cand va veti mai intalni fata in fata uitate in ochii lui la fel ca acolo.
Multa bafta si nu inceta sa visezi si sa crei in visele tale pentru ca vor deveni realitate.
O viata frumoasa sa ai.
Peace!

| NH4OH a răspuns (pentru SimpleIsCool):

Păi, hmm, poate el nu a simțit ce am simțit și eu, iar privirile acelea nu au însemnat nimic pentru el. Sau tocmai, au însemnat ceva?

| SimpleIsCool a răspuns (pentru NH4OH):

Cu siguranta acele priviri au insemnat ceva.Peace!

| NH4OH a răspuns (pentru SimpleIsCool):

Ăhm, mersi. But, sunt foarte timidă și mi-e rușine să-l bag în seamă, ori cât de mult aș vrea laughing.

| Clantza a răspuns:

Da-i add pe fb si vorbeste cu el ("Buna, ce mai faci, sunt fata la care te uitai la concertul din data X, vrei sa iesim pe afara la un suc/o samanta/un pahar de vorba", i don't know, make something up). Daca ziceai ca si el parea timid n-o sa te bage in seama, crede-ma pe cuvant, si o sa ratezi ocazia de a-l cunoaste daca nu vorbesti cu el printr-un mod sau altul. Daca este sau nu o idee buna o sa iti dai seama mai tarziu, dar in momentul de fata asta este singurul lucru pe care-l poti face, sa vorbesti cu el happy

| NH4OH a răspuns (pentru Clantza):

Păi. dacă o să mai trec prin zona lui. nu sunt șanse să mă observe și poate poate? Nu știu.

| Clantza a răspuns (pentru NH4OH):

Ba da, dar la fel de bine poate sa te vada si sa nu te bage in seama, depinde de personalitatea fiecaruia...cel mai bine este sa vorbesti cu el inainte sa va vedeti pentru a evita o prima conversatie face to face plictisitoare/ciudata. Acum faci cum vrei. Si lasa timiditatea la o parte, ce ai de pierdut daca il bagi in seama si o dai in bara si ce poti castiga data o faci? big grin