Salut.
Desigur ca i-ai atras atentia cu privirile,mai ales daca v-ati uitat amandoi ochi in ochi unul catre celalalt pentru cateva secunde.Ce frumoss
Da,cred ca a fost dragoste la prima vedere si o cred tare,si sunt convins ca sunt sanse sa va vedeti din nou,ca asa e viata nu lasa pe nimeni care e distinat sa fie impreuna,sa se piarda, asa e creat Universul.
Si ca tu esti mai timida, asta nu e un lucru rau, e ceva ce te deosebeste de atii, sensibilitatea asta ofera o aura de unicitate.Si el la fel,ca baiat daca este mai timid,inseamna ca nu e un baiat rau si stiu ce spun,adaugal la prieteni pe facebook,si astwapta unpic iar daca el nu te baga in seama, pentru ca ii e rusine si frica sa faca asta atunci fa-ti curaj si scrie-i tu, e normal si nu e nimica jenant ba chiar se va bucura, poti sa incepi simplu pintr-un -Buna, ce faci?- astepti sa vezi ce zice, iar apoi spune-i, te-am vazut la concert, te-ai uitat in ochii mei, sa ceva asemanator, de acolo va decurge totata discutia mult timp, iar cand va veti mai intalni fata in fata uitate in ochii lui la fel ca acolo.
Multa bafta si nu inceta sa visezi si sa crei in visele tale pentru ca vor deveni realitate.
O viata frumoasa sa ai.
Peace!
Păi, hmm, poate el nu a simțit ce am simțit și eu, iar privirile acelea nu au însemnat nimic pentru el. Sau tocmai, au însemnat ceva?
Cu siguranta acele priviri au insemnat ceva.Peace!
Ăhm, mersi. But, sunt foarte timidă și mi-e rușine să-l bag în seamă, ori cât de mult aș vrea .
Da-i add pe fb si vorbeste cu el ("Buna, ce mai faci, sunt fata la care te uitai la concertul din data X, vrei sa iesim pe afara la un suc/o samanta/un pahar de vorba", i don't know, make something up). Daca ziceai ca si el parea timid n-o sa te bage in seama, crede-ma pe cuvant, si o sa ratezi ocazia de a-l cunoaste daca nu vorbesti cu el printr-un mod sau altul. Daca este sau nu o idee buna o sa iti dai seama mai tarziu, dar in momentul de fata asta este singurul lucru pe care-l poti face, sa vorbesti cu el
Ba da, dar la fel de bine poate sa te vada si sa nu te bage in seama, depinde de personalitatea fiecaruia...cel mai bine este sa vorbesti cu el inainte sa va vedeti pentru a evita o prima conversatie face to face plictisitoare/ciudata. Acum faci cum vrei. Si lasa timiditatea la o parte, ce ai de pierdut daca il bagi in seama si o dai in bara si ce poti castiga data o faci?