| AnNOniMa876 a întrebat:

Buna!
Azi m-am intalnit cu iubitul meu, sunt cu el de 2 saptamani, am 15 ani, ne-am vazut doar noi 2, am sperat ca ma va lua in brate mai mult ma va pupa si restul,in schimb ne-am plimbat am vorbit,totul ok,m-a pupat o data la inceput si apoi la sfarsit,voiam sa ma pupe mai des, oare i-am gresit cu ceva? adica el si eu suntem aceeasi zodie, aman2 suntem mai timizi.dar in vara cand am fost cu el ma pupa ma lua in brate si restul,acum nici de mana nu m-a luat,,oare am gresi cand am vorbit cu el ceva gen " da frate" am facut-o din obinuinta...iar in seara asta cand l-am bagat in seama si l-am intrebat ceva de genu "Ce faci iubitu ",mi-a raspuns sec "bine ma pregatesc sa ma bag la somn : fara pupic fara "iubita" si apoi la sfarsit mi-a spus "vorbim maine iubita pa noapte buna" atat, de obicei spunea si "te iubesc " sau "frumoaso" am gresit oare cu ceva?, un sfat va rog? fundita

Răspuns Câştigător
| LoveIsForEverYoung a răspuns:

Ii este rusine, sau poate crede ca tu nu vrei fiindca nu faci tu asta prima!
Poate a crezut ca in vara cand ati mai fost (daca am inteles bine) v-ati despartit din cauza lui, fiindca nu a fost baiatul care ar fi trebuit sa fie si a incercat sa se schimbe, ceea ce a si facut!
Trebuie sa mai faci si tu primul pas, daca vrei ca relatia sa reziste!
Sau poate ii dai senzatia ca te-ai plictisit de relatie, oricum ar fi, nu e bine!
Sper ca te-am ajutat! Fundita? Aaa, si mult noroc! happy

6 răspunsuri:
| Esperança a răspuns:

Tragedie,mare tragedie! Vezi unde duce inconştienţa?
Păi la 15 ani voi ştiţi ce înseamnă a iubi? Crezi că iubirea se rezumă la un sărut, culcat (să nu folosesc altă expresie) şi ţinut de mână?

| AnNOniMa876 explică (pentru Esperança):

Nu este vorba de iubire stii nu?
..este vorba si de prietenie, si de a invata cum sa reactionam si sa facem in asete situati ...eu vreau sa invat mai mult, nu am spus ca sunt experimentata dar vreau sa invat, sa stiu cum, si ce ar trebui sa fac, acum sau mai tarziu :**

| AnNOniMa876 explică (pentru Esperança):

Nu este vorba de iubire, este vorba sa stiu cum si ce ar trebui sa fac in asfel de situati, acum si mai tarziu :*

| ElenaSA a răspuns:

E varsta tatonarilor. Poate nu stie inca ce simte pentru tine sau nu stie ce vrei tu si se poarta ca un "frate".

| Soldier92 a răspuns:

Poate ca numai are aceeasi atractie fata de tine ca la inceput! oricum... asta nu e dragoste la voi.

| Mauricel a răspuns:

Atrage-l tu poate ca el a simtit ca poate numai el te saruta tu nu prea... O crede ca poate nnu vrei