| Maya_8602 a întrebat:

azi s-a intamplat un lucru tare ciudat la scoala! Unul dintre cei mai buni prieteni ai fostului meu prieten(sa ii zicem A) cand trec zambeste mereu, dar doar la fetele mai dragute si ieri, a batut la noi la usa cand aveam ora libera si era cu un baiat si baiatul acela spunea ii place de tine, si A :nu ma termina, eu nu stiu daca era vb de mine sigur ca mai erau 2 fete langa mine, si azi,, am iesit pe hol si am intrebat pe niste fete. ce faceti? si A : ne distram...si eu am zis decat. aha, dupa aceea in urmatoarea pauza am mai iesit odata si avea un avion in mana: si zice vrei sa fi cu mine in avionul asta?! si eu am zis nu.(el se uita dupa multe fete)
PS:Credeti ca va continua sa ma bage in seama? Si ce credeti, eu nu cred ca ma place, dar oricum eu nu il plac!
Funda, si voturi, fara raspunsuri jignitoare

2 răspunsuri:
| baaang a răspuns:

Pai.cred ca din moment ce e prietenul cel mai bun al fostului tau prieten. probabil l-a pus fostul tau pr... sa se comporte asa. sa vada ce comportament ai si tuu`!
sau.
poate chiar te placee!
probabil ar trebui sa vb cu el si sa-l intrebi ce a fost cu faza aia cu avionu. sau ma rog, gasesti u cevawinking
baftaaa>::dd

| iulyluvy a răspuns:

Usor daca tu nu il bagi in seama te va dori si o sa spuna atunci daca te iubeste cand te saluta spune-i buna si apoi trebuie sa plec pa sa vezi cese enerveaza crede-ma am patit la fel ca doar baieti is prosti vin la branza dar nu vad capcanalaughing