| MarinaMrn a întrebat:

azi un baiat care il plac mi-a zis ca daca il iubesc sau il plac. el de curand a aflat ca il plac... mi-a fost frica sa ii zic ca il iubesc asa ca eu i-am zis ca il plac dar de ce m-a intrebat.sunt curioasa ca el nu imi vrea sa imi zica.astept raspunsuri

3 răspunsuri:
| Ciprian a răspuns:

Inseamna ca te place si el, poate chiar te iubeste. Dar fii putin mai misterioasa si nu-i spune din prima tot ce simti pentru el. Tine-l in suspanshappy

| JelLy_3370 a răspuns:

Daca stia ca`l placi pentru ce te-a mai intrebat, asta e intrebarea? poate ca sau sigur si el te place si a vrut sa fie sigur de sentimentele tale inainte de a face ceva si dupa sa nu cada drept prost eu una asta cred ca e dar cine stie baietii fac multe chesti care te lasa fara grai, ce sa zic succes scumpa(cel mai bine nu`i spune tot in fata fi mai "misterioasa"pentru inceput)

| βoborozzza a răspuns:

Eu cred ca a observat ca il placi si de aia.98% te place si el cu siguranta.Altfel nu te intreba daca il placi.Asa m'a intrebat si pe mine un baiat daca il plac si i'am zis da.Si pana la urma a recunoscut si el.Bafta!