| DiutzaDeDe a întrebat:

Baiatul asta ma place macar putin? Deci... am fost cu scoala sa viztam un liceu [ eu sunt a a8a el a a9a] si pe la sfarsit am cantata karaoke.M-am dus la el si l-am rugat sa puna Aerosmith-I don't wanna miss a thing.[ el se ocupa cu cantecele] Si a facut ochii mari si mi-a zambit strengare gen Wow ce asculta tipa asta sau ceva in gen. Dragut baiatul, am incercat sa vorbesc cu el pe facebook[ nu prea intra] si conevrsatia a fost de " informare" gen daca e vreun club de mzuica sau orchestra in liceu [ amandoi cantam la chiatara]. Apoi a doua zi am mers cu o prietena si cainele meu la padure si era si el cu cativa colegi la picnic, am trecut de vreo 2 ori pe acolo apoi am mers sa-i dau cainelui apa si ne-am intors. ei plecau si cand ne-am apropiat ma uitam in pamant apoi am ridicat repede privirea spre el si deja se uita apoi ne-am zis buna in acelasi timp si mi-a zambit, precum si eu.Ce credeti?batting eyelashes dau fundita puppy dog eyes

5 răspunsuri:
| paceandlove a răspuns:

Cu toate ca nu prea ne dam seama eu cred ca daca se roseste inn preajma ta sau se balbaie clar e indragostiti de tine

| LarisaXD a răspuns:

Tot ce e posibil. Dar tu incearca sa intri cat mai mult in vorba cu el. big grinsa va cunoasteti mai bine happy bafta :*

| BybyxBianca a răspuns:

Probabil te simpatizeaza happy

| mona a răspuns:

Eu cred ca e un inceput de prietenie frumos, lent dar sigur

| annadine a răspuns:

Poate ca doar se comporta ca un om normal si vrea sa fie politicos...nu te hiperventila.