| Daiana90 a întrebat:

Baiatul de care imi place si pe care l-am in trebat daca vrea sa ne combinam si a refuzat cmbinandu-se cu o colega de clasa mi-a spus ca ramanem prieteni. Ce sa fac?
Am incercat sa il evit sa nu sufar si m-a intrebat pe mess daca m-am suparat.Eu i-am spus ca nu si ca nu imi cadea bine nici sa stau cu el cand statea cu cealalta.
Astazi s-au dus la pizza 2 prietene si cu el si una m-a invitat si pe mine si am refuzat caci sufeream prea mult daca stateam cu el.
Imediat cum au ajuns la pizzerie m-a sunat el de pe telefonul uneia dintre fete si l-am mintit, spunandu-i ca nu am venit ca nu am putut.
Dupa ce am terminat de vorbit am inceput sa plang neincetat si ma intreb daca lui chiar ii pasa de mine sau intreaba doar la indemnul celorlalti sau fiind ca se simte vinovat ca ma face sa ma simt prost.
Nu mai rezistcrying. Sufar enorm pentru el.
Ce sa fac, nu mai pot continua asa.sadsad

3 răspunsuri:
| St!L a răspuns:

Ce a fost a fost, viata merge mai departehee hee. Incearca sa-l uiti sau sa cauti pe altcineva de care sa-ti placa!

| miha<3 a răspuns:

Imipare foarte rau pentru tinedar nu incerca sa faci asta spune-i deschis ce simti chiar daca esti rusinata si ia-l undeva de o parte iar daca nu spune-i pe mess si o sa te linisteasca el
noroc
xoxo
crisu:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Probabil ca el va vrea pe amandoua si nu stie pe care sa o aleaga..sincer,eu cred ca se joaca cu amandoua..nu merita sa plangi pentru elwinking