| Iamyours16 a întrebat:

Buna baieti. As vrea sa imi fac un tatuaj dragut care sa ii placa prietenului meu. (Surpriza) M-am gandit sa imi scriu " I am your girl ". Avand in vedere ca e primul din viata mea. Ce parere aveti?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de gusturi. mie unu nu mi-ar placea

| NH4OH a răspuns:

CEA MAI MARE GREȘEALĂ DIN VIAȚA UNEI PERSOANE ESTE SĂ-ȘI TATUEZE CEVA SEMNIFICATIV FAȚĂ DE O PERSOANĂ IUBITĂ (nu din familie: prieten/ă, iubit/ă ).
Doar familia rămâne aproape, la restul ar trebui să te gândești că ei sunt niște ființe trecătoare : care domină prin viața ta mai mult sau mai puțin timp. Cât de mult l-ai iubi, gândește-te că tatuajul va rămâne tot restul vieții pe tine, iar dacă se va sfârși totul vei căra de o povară micuță, dar cu mare efect emoțional. Dacă vrei un tatuaj, fă-ți ceva semnificativ din viața ta, spre exemplu ceva legat de părinții tăi, de copilăria ta, ceva care te-a schimbat în trecut și în bine, ceva de care nu vei regreta. Dacă iubitul te-a schimbat în bine ( până acum ), asta nu înseamnă că trebuie să-l răsplătești cu asta. Îl poți răsplăti cu ceva drăguț, o cină, o ieșire, dragoste. Gândește-te și la viitor. Chiar dacă nu crezi, poți ajunge în depresii din cauza unui tatuaj de care ai fost mândră cândva, dar acum nu mai știi cum să scapi de el.
E important acest pas, pare o joacă însă nu e așa. Dacă ai până în 30 de ani, eu aș zice să nu îți faci tatuaj cu numele partenerului. La 15 de la aniversarea cununiei cu un bărbat, da, îți poți face, poate nici atunci.
Îți doresc tot binele, să fii sănătoasă, însă ar trebui să ai o minte mai deschisă, mai ales ce privește viitorul. Iubește-te și fă ce te face și pe tine fericită, pe tine cea din prezent, dar și viitor.
Privește acest videoclip până la capăt, te va ajuta puțin : https://www.youtube.com/watch?v=eKIX3OgWSUc
Fundă?

| NH4OH a răspuns (pentru NH4OH):

La 15 ani *

| nlko a răspuns:

Stii...nu crezi ca te grabesti putin?
De exemplu, gandeste-te la oamenii care isi tatueaza numele prietenei /prietenului si dupa se despart. Nu ar fi putin ciudat pentru urmatorul /urmatoarea prieten /prietena?
Oricum, e doar decizia ta.
Bafta!

| cila1995 a răspuns (pentru nlko):

Ai dreptate cam ceva de genul am vrut să scriu și eu.Mai este și o afirmație te-ai despărțit de prieten-gîndeștete că sunt altele care au numele lui tatuat.

| 7octombrie a răspuns:

Eu zic sa nu te grabesti cu asemenea lucruri, de ce sa regreti mai tarziu?