Poi sa fie dragute natural, fara farudri, de preferat sa nu se prea fardeze decat la ocazi, sincera, cu simtu umorului sa iubeasca sincer, sa-i placa sa incerce lucruri noi, sa nu aiba fite, figuri, sa incerce lucruri mai ciudate, nebunatice, sa avem cat de cat placeri comune, si sa fie o persoana in prezenta caruia sa te simti bine La comportament.Sa-i placa sa faca des glume, sa ridiculizeze situatile dificile, sa se stie comporta, sa-i placa sa rada, sa fie curajoasa, tupeista, un pic perversa, si sa nu prea poarte sutien :*. La fizic, cat mai naturala, sa nu fie nici slaba nici grasa, lata in bazin, cam de 1.60-1.80 M, sani maricei, cam 95-115, un pic de burtica nu ma deranjeaza, din contra la unele le sta mai bine cu 5-10-15 kg in plus, in functie de cat de inalta ii, si la fund mai mare, cam 90-95-100 Nu le caut pe toate astea la un loc ca cu cat imi multe la un loc cu atat mai bine
Fizic sau psihic? eu prefer fetele care au acel "ceva" care le face diferite, sa fie cat mai naturale, sa stie sa poarte o discutie normala.ca logic nu-mi plac balenele pitipoance pe care le intalnesti pe orice centura tot mai multe "frumuseti" din astea le vad pe strada cu tonele de fond de ten pe fata, cat mai roz galbene portocalii de zici ca sunt ambalaje de bomboane.si apoi mai au si pretentia sa fie fluierate pe strada. poate de cocalari, ca numai aia se mai uita la astfel de specimene. unii baieti spun clar ca fata trebuie' sa aiba 1.90 blonda 90-60-90,marimea 36 la pantofi, ochi verzi etc.ce prostie.adica daca vine una buna rau la tine si e roscata ii zici ca baiat ca nu iesi decat cu blonde? ha ha.s-o mai vad si pe asta.ca baiat apreciez naturaletea.sa lase odata fetele fitele alea cu machiaj non stop.parerea mea.
Sunzi întreabă:
Andrei67y5 întreabă: