| aalessyaaaMk a întrebat:

.baietilor ce va plac cel mai mult la o fata? numai sincer? funda. va rog ajutati.

Răspuns Câştigător
| MineIsLikeABridge a răspuns:

Cel mai mult si cel mai mult ma uit la fata, cam orice baiat care il stiu eu si de asemenea eu ma uit in primul rand la fata, dupa la fund, dupa la sani, nu tot timpul ceea ce este cel mai mare este cel mai bun ci ceea ce este in proporti egale, adica sani medii, fundul bombat, dar nu o gramada de sunca pe acolo si un abdomen normal, nimeni nu cauta modelele din reviste, cel mai cautat la o fata este normalitate si acele mici detalii gen : ungiile, parul, ochi, machiajul (sa nu fie prea mult, chiar un pic de contur la ochi e perfect). Dar toate acestea sunt degeaba, mie imi place de o fata care nu este cea mai cea sau nu este chiar 90 60 90, dar se comporta bine si are o fata draguta, orice fata are o fata draguta, depinde cum stie sa o puna in evidenta.

7 răspunsuri:
| mODIN a răspuns:

Fetele timide imi plac extrem de mult.Si cele care asculta rock mai mult sau mai putin.

| Sociopat a răspuns:

Imi plac astea pline de ura.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Sociopat):

Prezentă.

| Seepty a răspuns:

Sinceritatea, simplitatea, gingasia, naturaletea, caracterul, si cel mai importanta felul ei de a fi.

| xr0sioRx a răspuns:

Pai. aspectul fizic :3.

| Maryusell a răspuns:

Frumusetea, simpatia, sufletul, sinceritatea. happy

| XT5 a răspuns:

Pai, depinde de fiecare persoana in parte, dar, in principal, nu ai cum sa gresesti cu un aspect fizic placut si atragator.

Întrebări similare