Ha ha, nu ar fi aceasta o problema pentru un baiat, si daca a obsarvat ca nu saruti intocmai atat de bine, nu cred ca te-ar fi crezut.
Iti raspund cu un banc.care iti rezolva intrebarea...S-a casatorit Bula.La servici toti il felicitau si ii spuneau ca si ei s-au culcat cu nevasta lui si ca e buna rau.Se duce asta suparat acasa.Ii pune sa manance,la cafea ii povesteste ce a patit la lucru. Tipa il intreaba,de cand suntem impreuna m-am mai intalnit cu altcineva? nu,iti place cum cal cum spal cum gatesc? da,iti place cum fac dragoste. daaa,stii ca te iubesc, da/Pai, dragule tu crezi ca toate astea se invata la fara frecventa?
E ceva normal sa exageram in afirmati sa parem credibili, nu cred ca ar fi ceva cu cati sar saruta o data ce iubesti nu isi pasa de trecutul ei asta nu daca nu a fost prostituata
pai,nu e o asa mare problema,doar ca atunci ar trebui sa te ridici asteptarilor lui,sau sa ii zici ca ai exagerat unpic
,oricum, daca te place trece cu vederea aceasta mica glumita, dar daca o sa fiti impreuna o sa te cicaleasca destul cu chestia asta
Logic! eu nu as mai fii cu o fata care si-a luat limba in gura niciodata.proaspata! trebuie sa fie !