Nu le bloc tuturor fetelor blonde. daca el nu te place inseamna ca nu e persoana potrivita pentru tine. e foarte bine ca esti naturala tine`o tot asa
Nu trebuia sa fii atat de modestá, dar daca te plac o gramada de baieti, exact ala care trebuie. ce se intampla cu el.nu te vede, sau nu ii place naturaletea ta? deci.naspa cu naturalul ala, nu?
Sa il lasi in pace pe tipul ala.Tre' sa fie altul care iti place.
Cat despre tipurile de fete placute de baieti, ca si culoare a parului nu cred ca au in general preferinte.Fiecare are alte gusturi, dar cred ca fiecare tinde spre a avea langa el o fata cat mai naturala, ci nu una cu stratul de fond de ten de 3 degete pe fata.
Pai si eu sunt intr-o situatie asemanatoare adica na cam toti baieti din sat de la mine vor sa fie cu mine numai unu nu ma baga in seama... dar nici macar nu stie ca-l plac si mi-e rusine sa-i zic...deci cel mai bine ar fi sal ignori pe ala si sa incerci sa-ti faci alt preten
Ori mai trebuie sa mai cauti... ori acel baiat nu iti poate sa iti zica in fata ca te place... ori nu te place.
in orice caz, fi tu insati!^
Poate te place dar e timid
sau poate are iubita
mai bine l-ai uita si le-ai da o sansa si altor baieti
cu siguranta si alti baieti sunt draguti nu doar acel tip
Si eu as avea nevoie de un sfat pe 18 septembrie un baiat mi-a spart capul arucand cu o sticla vroia sa o inapoieze.Eram nervoasa sim venea sa rad de mine ca-mi venea sa plang(stiu ca e ciudat) dar cand am vazut sange pe maini a fost ciudat si mam speriat de moarte in acea zi acel baiat ma intreba daca ma mai doare fiind enervant si raspuzand intotdeauna acelasi lucru nu.Acum colegele imi spun ca poate ii place de mine dar eu plac alt baiat bine dar si el e dragut, dar nu cred ca e de mine.Ma simt prost cand acel baiat ma vede cu pansament uitandu-se puernic la mine!
De obicei cand baietii vad o fata blonda, machiata, cu forme se cam aprind. Dar nu se poate zice ca baietilor le plac numai blondele. E ca si cum ai spune ca toti prefera slabele, unora li se pare chiar un turn off sa aiba un schelet in dormitor. Ideal e un corp bine proportionat spre slab, dar cu forme. Inaltimea ideala iarasi nu exista, baietii vor fete putin mai mici ca ei, deci intre 160 si 170 e ok. Ca personalitate: fetele obisnuite, vesele, prostute, copilaroase au fost intotdeuna in topul preferintelor pentru ca sunt mai usor de controlat.
misauratcuviata întreabă: