| MyTeenageDream a întrebat:

Buna boys and girls! Am o problema se pare ca m-am indragostit de un coleg de clasa. La una din petrecerile care le-am dat cu colegii de clasa la mine acasa ne-am sarutat, dupa aceasta mi-am dat seama ca il plac si din cate observ el la fel ma place, ne stringem in brate la scoala, ma tine de mina, imi face masaj in pauza)), cind vorbesc mereu ma asculta atent, imi spune mereu ca sunt sexy. Toti colegii vorbesc despre noi ca fiind o pereche mai ales dupa ce au aflat ca ne-am sarutat.Si in ultimul timp imi cam face avansuri de genu,, Hai la tine sa bem o cafea, sa ne uitam un film" sau,, hai la mine sa ne uitam un film', si diferite chestii de genu. Si deci sunt confuza vrea o relatie serioasa cu mine sau doar pe plan sexual? Problema e ca nici eu nici el nu am fost in relatie cu persoane de aceeasi virsta, adica amindoua am avut iubiti mai mari(adica eu iubit, el - iubita).

3 răspunsuri:
| Muf a răspuns:

Cati ani aveti?

| MyTeenageDream explică (pentru Muf):

Eu am 16 el are 17!

| Muf a răspuns:

Consider ca, pentru a reusi sa observi ce fel de relatie ar dori el, ar trebui sa il cunosti mai intai foarte bine. Eu asa vad lucrurile. Poti sta de vorba cu el intr-o zi in care sa vorbiti numai despre voi. Cred ca este important. In cazul in care este vorba doar despre ceva pe plan sexual, iti poti spune punctul tau de vedere. Nu inseamna ca daca el vrea doar asa ceva, trebuie sa renunti. Intr-o relatie este foarte importanta comunicarea, iar daca decizi impreuna cu el sa incepi una, iti doresc mult succes! happy