| InLove a întrebat:

BUNA! BUN, am nevoie de niste idei sa imi conving mama sa imi daee alocatia, laughing ea gestioneaza bani-n casa, faza e ca tot timpul can imi cer bani imi, da, nu avem probleme cu bani, si totusi nu stiu. de ce nu vrea sa mii dea, nici eu nu asa avea alt motiv sa ii cer alocatia dec. poate sa invat sa gestionez banii mai bine, si sa ma simt si eu un pic mai resposabila, pentru ca dupa cum vam zis imi da can ii cer! thinking dau Fundita! multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| KittyCat_1845 a răspuns:

Pai ...sa vedem. spune-i sa ti-o dea deoarece : esti un copil ascultator (chiar daca nu esti) si spune-i ca ai si uh o varsta la care esti un copil destul de matur si promite-i ca nu ii mai ceri bani de buzunar in plus big grin

4 răspunsuri:
| InLove explică:

Dap, sunt un copil ascoltator, asa ma consider eu laughing) si ca nu ii mai cer bani de buzunar. ar ca m fi in deficitul meu laughing)

| MEMO a răspuns:

Zi si tu ca esti destul de mare si cati trebuie si tie alocatia sa iesi prin oraswinking...

| eysan a răspuns:

Ha ce fraier esti. mie daca nu-mi da mama alocatia si banii de buzunar saptamanal ii dau foc. si nu i-am spus ca "te rog" sau "am nevoie." pff tampenii i-am spus clar si raspicat :"da-mi banii ca te sparg" asta este armonia in familie big grin

| ladyema a răspuns:

Spune-i sa iti dea banii pentru ca vrei si tu sa inv. sa fi mai responsabila, si ca ai crescut si trebuie si u sa ai banii tai:d