Buna... asa am si eu chiar in partea din fata... curios este faptul ca nu am decat pe partea stanga si intr-un singur loc, nu stiu cauza, am incercat sa aflu si eu, dar nimic.Eu le vopsesc o data la 2 luni cu o culoare asemanatoare parului meu(si eu tot maro inchis il am ) si se rezolva, oricum eu am noroc ca nu am fire albe in tot capul ci doar intr-un loc si asa e mult mai usor, acum la tine nu stiu cum e, dar poti sa folosesti o vopsea fara amoniac asa cum folosesc si eu si nu afecteaza parul, alta solutie nu cred ca exista. Dar poate la tine nu se vede asa de tare doar daca te uiti atent asa ca nu te stresa.
Hm mersi pentru raspuns sar chestia e ca parintii nu ma lasa sa ma vopsesc (chiar daca e culoare la fel ca parul meu) au spus sa mai astept vreo 5-6 ani -.-'
Da ai dreptate...dar eu nu ma vopsesc pe tot parul fiindca nici pe mine nu ma lasa parintii, ci doar suvita unde am mai multe fire albe, o suvita cam de grosimea degetului mare.
Haha as vrea eu :*
Buna.Si eu am tot la fel(sunt baiat).La mine se vede de la distanta(ignora fotografia de profil, vorbesc serios). Momentan am 18 ani dar firele albe mi-au aparut pe la vreo 12 ani si cu timpul s-au inmultit.Se spune ca acestea apar de la necazuri, stres, batai de cap etc.Eu ma gandesc foarte mult la viitor, ce alegeri sa fac in viata, ce profesie sa-mi aleg(nu prea am liniste). Probabil si tu ai multe griji pe cap (cred). Asta e doar parerea mea, dar cred ca ar fi bine sa intrebam un medic.
Bafta in continuare si multa liniste interioara.
anonim_4396 întreabă: