| Rubyfun a întrebat:

Buna Buna! Am 14 ani si o problema de importanta captala! Acum 4 zile am fost la petrecerea celei mai bune prietene ale mele o cheama Denisa iar noi o strigam Deny. M-am simtit excelent dar la un moment dat a aparut Paul. Paul este fratele mai mare a lui Deny. Asa si a aparut Paul si m-a luat de mana si m-a dus undeva sus la etaj pe un balcon si Doamne tare liniste era acolo si atunci m-a luat asa usor in brate si mi-a spus ca sunt o fata speciala si m-a sarutat ^_^. De ce sa nu recunosc mie mi-a placut mai ales ca a fost primul meu french kiss; oricum chiar in acel moment a aparut Deny si nu a mai apucat decat sa faca ochii mari si sa scoata un scancet iar eu m-am impacientat si am fugit acasa. acum Deny nu mai vorbeste cumine iar Paul ma cam evita in prezenta lui Deny dar cand ea nu e prin preajma nu exista zi in care sa nu ne sarutam ma rog si acum eu vreau sa va intreb cum sa ma impac cu Deny? E cea mai buna prietena a mea! Suntem ca doua surori! Help meeeeeeeee! sad

Răspuns Câştigător
| casian_6565 a răspuns:

Eu as zice sa ii spui ceea ce s a intamplat si ca nu ar trebui sa fie suparata deoarece ai avut alte intentii ca nu te-ai asteptat la asa ceva sper ca te-am ajutat succes!

7 răspunsuri:
| IamGIPSY a răspuns:

De ce prietena ta nu e de acord cu relatia dintre tine si fratele ei?

| neutrino a răspuns:

Noapte buna, copii!

| ywar a răspuns:

Problema capitala este sa nu ai unde sta, ce manca, unde dormi, unde face o baie, cu ce te inveli. Nu mai va plangeti de tampenii inchipuite. Toate tampeniile vi se par capitale.
Dar daca ai avea un copil si nu ai avea ce sa-i dai de mancare, sau mai rau, Doamne fereste parintii bolnavi in spital asteptand pe o lista un transplant. Astea-s probleme zurliilor. Mi-e scarba.

| JohnnyWylde a răspuns:

Salut TPU am o problema capitala, colosala, existentiala etc. etc. Nu ajung la telecomanda sa schimb canalul la TV. Telecomanda e pe masa iar eu in pat. Am strigat pe mama sa vina sa ma ajute dar mi-a zis ca sunt o tuta lenesa. Ce sa fac? Please help meeeeeee!

| xVictor a răspuns:

Mda. explica-i situatia pur si simplu. m-a luat de mana. m-a dus pe balcon. recunosc tin la fratele tau enoooooorm, (daca zici enorm de mult faci o greseala de gramatica) si te rog nu ne despartii deci te implor vrei sa redevenim din nou cele mai bune prietene? de ce esti asa deranjata de faptul ca stau cu fratele tau.

| Rubyfun explică:

Da..multumesc mult pentru raspunsurile care chiar m-au ajutat happy Ceilalti care nu ati facut altceva decat sa-mi demonstrati ca voi nu ati avut in viata voastra o prietena sau un prieten ADEVARAT; imi pare rau pentru voi, dar ce sa faci mai sunt si oameni efectiv nepasatori si distanti. Macar nu mai scrieti aici ca sa va dati grozavi fiindca nu sunteti deloc; ci doar niste... nici nu am cuvinte! Imi pare sincer rau pentru. voi! tongue