Pai daca iti zambeste si-ti cauta privirea, tot ce e posibil. Treci la atac fi indrazneata si nu te mai codi.
Nu cred. Cred ca ii place ca tu sa il bagi in seama. Ii place sa fie admirat. Am patit si eu asta.
Da! dupa parerea mea. te place daca intr`adevar batea apropo. si iti mai si zambea
Buna si tie pai ce sa zic nu stiu acum ce sentimente are el fata de tine insa orice este posibil si s-ar putea sa te placa (daca nu are prietena bine inteles) Asa ca nu te descuraza si continua sa lupti asta este un semn bun Succes!
Daca iti zambeste si te priveste atent se poate. Incearca sa intri in vorba cu el mai des. Se poate si sa vrea doar sa iti vada reactiile si sa astepte initiativa ta. Nu pot sti daca te place dar stiu ca ii face placere situatia aceasta. Mereu te simti bine cand te simti dorit.
Eu una nu cred... ti-a zambit pentru ca tu i`ai spus ca nu iti place de nimeni dar totusi il mananci din priviri... daca eram in locul lui asi fi facut la fel
O da... apropourile astea si zambetele. asa fac si eu cand imi place de un baiat...Baiatul nu are cum sa te placa daca esti timida.bagate in vorba cu el.si zambestei des.conteaza mult.Succes:*