Dupa tot ce ai descris tu, cred ca asta inseamna ca bunicul tau acolo sus in cer e fericit, poate sa faca tot ce face un om normal si vegheaza asupra si te iubeste la fel ca atunci cand era in viata.
*Am un pdf cu semnificatia viselor
Nu prea cred in vise, cred ca sunt rezultatul gandurilor tale la el. Te-ai gandit la el in ultimul timp si de asta visezi, sau e posibil sa fie un mesaj de la el in care iti arata ca acolo unde este, este bine si poate fc lucruri care pe pamant nu au putut fi realizate!
Poi, cred ca tu te-ai gandit la asta inainte sa dormi! Sau poate ti-ai dorit vreodata sa poata sa mearga [funda? :*]?
Buna! Cred ca visul tau arata ceea ce in subconstientul tau doreai sa se intample. Sunt dorinte ascunse care de multe ori pot deveni cosmaruri
Cred ca semnificatia ar fi urmatoarea:
Il iubesti pe bunicul tau mult, iar moartea lui te-a marcat...asa ca gandindu-te din ce in ce mai mult la el, ai avut acest vis!
Banuiesc ca i-ai fost foarte draga si i este dor de tine oricum cred ca a vrut sa iti multumeasca si sa iti zica ca te iubeste
Hmmm.
Prin acest vis bunicul tau a incercat sa-ti spuna ca acum sufletul sau este liber in sfarsit `!
Pai in primul rand condoleante!
Si cred ca lucreaza subconstientul tau, pentru ca probabil tie destul de dor de el, si in mintea ta el inca e cu tine, probabil ca mintea ta nu vrea inca sa perceapa ca el numai e langa tine, si prin vise il ti aproape! Imi pare foarte rau pentru tine!Sper ca ti-am fost de folos...
fundita?