El face trafic de fete și tu vrei să ieși cu el? Și ce vrei să te sfătuim? Om din el nu faci, dacă te atașezi de el o să profite de tine că așa e „materialul", tu dacă știi că face trafic de fete ar trebui să chemi poliția să-l salte și să-l ducă acolo unde îi este de fapt locul, iar cei care moderează întrebările de pe acest site ar trebui să se autosesizeze când cineva postează ce ai postat tu...
Suntem prieteni, si daca nu o sa profite; ti-ai pus intrebarea?
Am auzit o variantă asemănătoare a povestii ăsteia, cum ca o fata iubea un băiat care lucra in strainatate, erau din acelasi oras, el era in Italia, si fata o plecat din tara cu o alta prietena de a ei in Italia sa il vadă pe iubitasu, si cand o ajuns acolo o ajuns sa descopere ca tipul fura si se ocupă si cu trafic de persoane, in prima zi cat au stat acolo toate bune si frumoase, nu se observa ca se ocupă cu prostii, toate bune si frumoase pana cand intr-o zi tipul a băut ceva si o inceput sa isi dea drumu la gura, Si le-o dus pe fetele noastre la un bordel, si ii zice lu iubitasa ca ce zici iti facem si tie loc aici?, asta o rămas muta, nu mai stia ce sa zică sau sa facă, au reusit fetele sa scape, prietena ei cu care plecase din tara o plecat in alta tara la munca si ea o rămas cu el si la scurt timp ea o rămas gravidă si o trimitea la furat prin magazine, iar acum e despărțită de el e inapoi in tara sta la maicasa si la taicasu acasa si isi creste copilul de una singura cum poate
Eu nu sunt in stadiul in care este prietena ta sau a fost.Noi suntem prieteni daca e sa fim impreuna nu se stie, viitorul decide.Suntem prieteni, avem iesiri are grija de mine si totusi pana mea daca ii era lui de ceva facea el in chip si fel.Dar de 2 ani de cand il cunosc nu mi-a batut vreun apropo, sau acum ca vorbim si stie ca eu cu fostul am facut o si a fost primul meu baiat, el nici acum nu mi-a batut vreun apropo de sex sau sa zici ca ar vrea sa obtina ceva...I-am spus si stie ca tocmai am iesit dintr-o relatie si nu vreau una noua si m-a inteles, suntem prieteni...
Iar daca mie imi place de el, asta este partea a doua; poate disparea tot acest placut
BUCURROBERTA întreabă: