Mi s-a intamplat la scoala, tin minte de parca ar fi fost ieri, sunase de iesire in pauza si fugisem la baie (eram prin clasa a V a) si in drum spre WC, femeile de servici spalasera pe jos si eu grabita ca cica faceam pe mine m-am trezit cu "cracii" in sus in fata la toaleta la fete, am avut noroc ca nu m-a vazut nimeni!
Si chiar nu am simtit nimic cand mi-a venit, sincer.
,a fost si amuzant si neplacut si ciudat,deoarece m-am speriat,nu vorbisem despre ciclu cu mama niciodata asa ca nu stiam ca asa este el, m-am speriat si am inecput as plang ca nu stiam ce am,
, aveam 13 ani cand mi-a venit,xD, cand imi amintesc ce disperata eram imi vine sa rad, sincer.
Hmmmm...pai
.cand am vazut.eu stateam p ganduri ca o fi sau a nu fi
) am sunat`o p mama
iar apoi mergeam ca un robot
)efectiv ...defect
)
Era vara si eram cu tati bunica si 2 prieteni in gradina strangeam fanu la buni. Mai pa la amiaza o inceput sa ma doara burta da nu mi-am dat seama de ce si am continuat sa strang fanu pana seara ca am pus atunci si un pariu in joc daca il ajungem pe tati ca el cosea si noi strangeam fanu si il duceam intr-un loc si daca il ajungeam ininte sa termine tot de cosit primeam un milion si ne-am grabit toti apoi cand am terminat si am primit bani logic am mers la magazin sa ne cumparam cate ceva inainte sa ma duc am mers pana la baie si aveam chiloti negri si nu am observat ca erau cu sange da tot i-am schimbat ca o fost uzi si eram pe picioare putin murdara da am crezut ca ii paman de la cum am strans fanu ca era mai rosu-maroniu si m-am dus la magain apoi seara cand am mers la baie am vazut ca mi-a venit si i-am zis la mami.
Eu...eram la scoala si bine ca era ultima ora si cand am ajuns acasa, mami nu aflase si a trecut vreo ora si apoi i-am spus! nu stiu de ce nu am vrut sa-i spun
cred ca sunt destul de proasta
Mie mi-a venit la scoala la a 3-a ora si mai aveam inca 3 pana cand ajungeam acasa.M-am simtit uda dar ca proasta nu m-am dus la baie. Deja se si vazuse putin dar bine ca stateam cu paltonul lung pe mine si nu se vedea.Cand am ajuns acasa am vazut ce e si m-am dus repede sa ma spal.
Pai nu la toate fetele e la fel de exemplu la una o doarte ingrozitor burta sau spatele sau are greturi.
Sa nu te sperii, e ceva normal.
Senzatia mea a fost neplacuta. Adica ma simteam naspa
Sper ca ti.am fost de ajutor
ஐFataCuIntrebariஐ întreabă: