NU ITI VOPSI PARUL!
Nu mai baga in seama barfele unor oameni josnici care n-au alta ocupatie... Pana la urma chiar daca erai vopsita, care ar fi fost problema lor? Fiecare e liber sa faca ceea ce doreste. Daca ai chef iti faci si suvite in culorile curcubeului, nu inteleg de ce ar trebui sa le pese altor persoane atat de mult de parul tau. Sa-si vada de viata lor! Normal ca parul se mai deschide in timp... de exemplu eu m-am nascut cu parul brunet si in timp s-a deschis pana la saten, sau sora mea s-a nascut cu parul blond si acum il are saten inchis. Povesteste-i mamei tale despre aceasta problema si spune-i sa vorbeasca cu diriginta sau cu acei profesori care se iau de tine! In cel mai rau caz, transfera-te la alta scoala si gata, scapi de toti oamenii aia enervanti!
Daca si mama ar gandi ca tine, ar fi mult mai bine. Ea a venit cu idee de a ma vopsi, crezand ca o sa fie mai bine dar eu cred ca o sa fie si mai rau...
Ai dreptate, stiu ca nu are voie sa se vopseasca in culorile curcubeului , dadeam doar un exemplu general, cum ca nu ar trebui sa le pese persoanelor din jur de parul ei, si cu atat mai mult, nu ar trebui sa-si schimbe ea culoarea parului pentru reactiile oamenilor...
Pai nu am citit tot dar daca te vopsesti s-ar putea ca profesorii sa te ia la intrebari la fel colegii si colegele du-te la salon daca deja ai dat banii