| Adic45 a întrebat:

Cand am mers la mare am intalnit un baiat foarte dragut in tren si de care a inceput sa-mi placa foarte mult, dar mi-e foarte teama ca nu o sa-l mai vad niciodata si caut diferite pareri despre cum sa-l revad(bnu stiu nimic despre el, decat in ce oras sta, in ce statiune a fost la mare si cu ce tren). Va rog dati-mi sfaturi...ce pot sa fac ca sa-l revad?

Răspuns Câştigător
| 3udoareu a răspuns:

Trist. nu stii cum il cheama? pacatstraight face Puteai totusi sa te bagi in seama cu el. Stii vb aia: bate fierul cat e caldwinking..acum e ff greu sau chiar imposibil sa ai de el straight face nu vr sa te descurajez dar sa stii ca si distanta( in cazul in care ati fi impreuna) e devastatoare..depinde de distanta dintre orasele voastre, de varstele voastre si mai apoi de increderea pe care o aveti unul fata de celalalt straight face

| Adic45 explică (pentru 3udoareu):

Nu ma intereseaza deocamdata ce o sa urmeze, eu chiar vreau sa-l regasesc, distanta dintre orasele noastre nu e mare si in plus si el se mai uita la mn...sunt sigura ca daca ne vom revedea va fi ceva intre noi

3 răspunsuri:
| xKathrinexD a răspuns:

Ai foarte putine sanse sa il revezi. Daca nu ii sti numele... Decat daca te mai duci o data, cu acelasi tren, la aceeasi statiune unde merge si el! Succes!

| Şi_Atât_Andu_1994 a răspuns:

Este sansa sa nu te mai intalnesti niciodata cu el. Incerca sa nu te mai gandesti la el ca sa nu iti faci rau singura. Exista si alti baieti, si daca tie iti place de el, asta nu inseamna ca lui ii place de tine, poate are prietena.