anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna, când eram mai mica stateam cu băieții iar acum ca nu mai stau cu ei, inventează zvonuri despre mine ca am făcut-o cu ei, ca am făcut multe chestii indecente. Partea aceasta nu este adevarata si se susțin unul pe celălalt si nu știu ce sa le fac deoarece îmi denigrează imaginea. Mulțumesc

4 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Inventeaza si tu zvonul ca toti cu care au făcut-o pana acum o aveau de 10-11 cm.

| dullcat a răspuns:

Buna.Din pacate, o groaza de baieti incep sa te insulte si injure dupa ce nu lei mai dai atentie.Rar gasesti prieteni baieti care sa nu fie interesati de altceva decat prietenie.Cel mai intelept ar fi sa-i ignori.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cel mai înțelept ar fi să-i ignori. Știi vorba: cine se scuză, se acuza. Îi vei stârni și mai mult daca le vei zice ceva sau daca te enervezi iar ei vor continua să propage intrigi.

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

În primul rând părerea altora despre tine nu reflecta cine și ce ești.
Cel mai probabil sunt frustrați și vor atenția din partea altora când discuta despre tine.
Poți să vorbești despre asta cu părinții tăi dacă simți că se agravează sau pur și simplu sa tratezi totul cu indiferenta, cine are creier și te cunoaște știe ca nu ai face asta.
Sau discuta cu aceștia despre comportamentul lor de țărani.