| AnDutZzA020 a întrebat:

Când ies în oraş şi mă machiez toţi băieţii îmi spun că sunt frumoasă şi din câte am auzit mă consideră "bună". La şcoală e altceva...nu merg machiată şi mă simt neîncrezătoare.mă simt urâtă, şi chiar aşa e... M-aş machia şi la şcoală dar nu mă lasă mama şi machiajul nu rezistă decat o oră pentru că e cald acolo. Ce să mă fac? :'(

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

La scoala nu te duci sa fii "buna"

| PedoBarbie a răspuns:

Bună!
Nimic.
Pe curând!

| marciana a răspuns:

Nu ai nevoie de machiaj la scoala.Este de ajuns sa te imbraci comod si sa-ti faci o coafura draguta.Crede-ma,daca machiata esti "frumoasa", atunci nemachiata sunt sigura ca arati si mai bine! Nu trebuie sa te simti urata, poate te-ai invatat cu machiajul si de aceea nu te simti bine.

| LastKisss a răspuns:

Nimic, la scoala te duci sa inveti nu sa le arati profilor sau colegilor cat esti tu de buna sau frumoasa

| d33a5000 a răspuns:

Fi increzatoare! Esti frumoasa indiferent de machiaj, iar daca baietii se iau de tine la scoala nu-i baga in seama.Tu iti faci machiajul, nu machiajul te face pe tine. happy

| Chelariu_Anne-Marie_1988 a răspuns:

Ceau, Andutza, poate te ajută tutorialul ăsta. Pe mine m-a ţinut machiajul toată ziua http://www.youtube.com/watch?v=nLJB7xlc6Rk