| DaReZon a întrebat:

Cand merg pe strada si vine o fata inspre mine ma pierd total cu mintea. Cand ajung in dreptul ei ma ori dau capul in jos ori ma uit serios :/ Ce credeti, ari trebuie sa imi schim comportamentul? Si cum?

Răspuns Câştigător
| Vladuthz a răspuns:

Asta datorita faptului ca esti nesigur pe tine. Sursa nesigurantei nu stiu care este, trebuie sa vorbesc cu tine ca sa-mi dau seama, sfatul meu pentru aceasta intrebare este sa fii mai sigur pe tine, poti chiar sa te imbraci mai bine sa arati chipes pentru gagici.

PS: Nu asculta de Tsunade99, cea mai mare prostie posibila spusa de gura omului este ca citez,, oamenii nu se schimba niciodata".

2 răspunsuri:
| Tsunade99 a răspuns:

Mai. Oamenii niciodata nu se schimba. Dar nu e bine nici cu comportamentul tau. Daca asa ai fost mereu cred ca asa esti tuwinking
Cand treci pe langa o fata pe strada trebuie sa te simti in largul tau si keep calm ca nu o sa iti faca nimicwinking

De obicei cand vrei sa impresionezi pe cineva sau sa isi faca o parere buna sau mai putin buna despre tine te comporti intr-un anumit fel thinking dar nu stiu care e problema ta.
Deci cand vezi o fata pe strada NU iti mai pierde mintea ca nu te manaca.
Si pastreaza-ti calmul, mergi normal adica nu intoarce capul in orice directie si nu parea serios (adica nu mai serios decat de obicei). thumbs up

Daca tot nu iti trece mergi la un psiholog (nu ca te-as face psihopat sau altceva) pentru iti va spune ce sa faci sa nu iti pierzi mintea cand intalnesti o fatawinking
Bafta!wave
Pa, pa happy

| AtateaConditii a răspuns:

Esti prea stresat, relaxeaza-te ba poti sa ii faci si cu ochiu(hee hee, incearca sa gandesti pozitiv, fa glume mai tot timpul si ai sa vezi ca prinzi incredere in tine.
Dar cand vine un baiat nu te mai pierzi?