| FuNdITaPeNtRuMiNe a întrebat:

Cand scriut teza sau test am emotii mari si nu pot sa dorm noaptea ce sa fac?straight face

Răspuns Câştigător
| fluturas a răspuns:

Dupa ce sa te stresezi atata?
bea un pahar cu lapte inainte sa te culci si fa o baie calda, sau relaxeaza-te cumva, si nu mai fii atata de stresata, mai ales daca ai invatat si ai incredere in tine
dupa ce sa te stresezi pentru un test?
de fapt si eu tot stresata sunt laughing, dar daca te gandesti cand o sa ajungi sa lucrezi undeva ui o -sai pese ca tu ai luat 4 la testul de la mate din a6a? laughing
nu stiu in ce clasa esti, dar de la un timp iti dai seama ca ajungi sa te stresezi degeaba, mai ales cand ii evzi pe altii ca, copiaza si iau note mai mari sau unii cu facultate nu-si gasesc de lucru, iar altii cu pile ajung departe straight face
si te mai poti si imbolnavii de la stres, de cancer, diabet, etc., deci stai linistitawinking

5 răspunsuri:
| MissmysteriousS a răspuns:

Cel mai bine este sa ai multa incredere in tine,sa fii sigura de tine, si sa lasi emotiile deoparte ca acestea mai mult duc spre pierdere, si sa te gandesti ca vei scrie bine si ca vei lua nota buna si cel mai imortant sa te concentrezi si vei uita cu siguranta de emotii...

| DBlack a răspuns:

Wow.hee hee asta chiar n-am mai intalnito big grin. ce poti face? simplu happy. tragi adanc aer in piept de 3-4 ori. vorbesti cu tine in gand, vorbesti cu psihicul tau, si incerci sa te calmezi.si nu te gandesti la teza sau la test ca la sfarsitul vietii.ci te gandesti ca la ceva simplu dar important happy.

| Plague a răspuns:

Hehe happy nu te stresa. Eu la prima teza, in clasa a7-a am si adormit. Secretul e sa nu te gandesti prea mult la asta. Si daca te ajuta, cand o dai, ca sa te relaxezi, deseneaza ceva (poti si pe teza, nu are nimic tongue). Eu de ex fac schite sau caricaturi (numai cu profu sa nu fie, in rest esti in siguranta). Nu e nimic de capul lor, nu merita stresul; multa bafta happy

| IoNeLa_8986 a răspuns:

Poi incearca sa te gandesty la altceva si nu-ti face prea mari griji...pentru ca daca tuh ai invatat si esti sigura ca o sa sty nu va fi nici o problemahappy Mult succes!>big grin

| alexa_5764 a răspuns:

Gandeste-te ca este un fel de tema pe care trebuie sa o rezolvi in clasawinking