| Ana 13 a întrebat:

Cand vb pe messenger, cum sa fac sa imi apara de fiecare data numele cand spun ceva? (in afara de F2 pentru ca la ala imi apare si data si chestiile alea)happy

6 răspunsuri:
| dink08 a răspuns:

De la Yahoo Messenger 8 incoace nu iti mai apare. Apare doar prima data cand scrii, dupa aia cand continui apare fara nume. Iati messu 8. Bafta

| alexutza123 a răspuns:

Dink08 la Yahoo Messenger 10 iti apare, am apasat eu pe niste taste[din greseala] si imi apare acumstraight face
daca iintradevar stiam tastele iti ziceam Anahappy

| Kittynika a răspuns:

Nu stiu daca ii cu apasatul pe anumite taste asa credeam si eu la inceput. Dar cum mi-am instalat de mai multe ori mesul mi-am dat seama ca dupa o anumita perioada de timp pur si simplu se facea singur asa, adica sa iti arate numele de fiecare data.Ai rabdare si poate vezi ca iti apare asa.La mine asa a fost de fiecare data.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa eram si eu...doar dintr-o data imi aparea de fiecare data numele.nu-mi place si eu nu stiu cum sa scap de astathinking vreau sa-mi apara doar o data numele nu de fiecare data cand scriusad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dai click pe fereastra unde apare textul scris si apesi Ctrl+Shift+3, pentru a reveni la vechea setare Ctrl+Shift+2.

| yonutzz96 a răspuns:

Unde apare conversatia dai click..si apesi ctrl shift 3..ca sa revii apesi ctrl shift 2