De ce preferi lucrurile false de la necunoscuti pentru a. ti dezvolta iluzii despre tine in locul celor sincere de la persoanele care te cunosc?
In primul rand comenteaza la pozele respective cine vrea...no? de aia s numesck si comentarii......hmm.poate avetsi si un pic d dreptate?! atunci prieteni ...
Scz o sa iti dau mai trz...nu stiu ce are da zice ca nu accepti acum comentarii. da accept la cererea de prietenie si iti dau dupa pupici:*:*:*
Bei crede'ma persoanele care nu te cunosc iti spun ca esti frumoasa ca sa treci si pe la ei sa le multumesti![evident cu comm'uri ]
Prietenii iti arata defectele si sunt langa tine mereu.
Cu ce te incalzeste pe tine ca iti zic eu ca esti frumoasa, chiar ma crezi? Crede'ma inainte cand eram dependenta de "hi5" cand aveam o groaza de " prieteni " si doar cativa care ii cunosteam in viata reala (acum nu pot zice ca am multi prieteni pe hi5 dar ii cunosc, zambetul lor imi coloreaza viata in fiecare zi! ) le ziceam la toate ca's frumoase ca imi place bluza ei si cand aia era carpa lui bunica, acum nu mai dau comm la necunoscuti pentru ca nu primesc sinceritatea mea!
Cred ca te pot ajuta...http://andreea3130.hi5.com adauga-ma ca sa pot sa te gasesc si se rezolva:*