Citind paragrafe pe care incerci sa le intelegi logic.
Dar cand te apuci de invatat elimini telefonul, computerul si tableta din camera unde inveti, ca sa ai liniste si nici sa nu te poata deranja.
Eu îți zic cum am învățat: Am luat pe capitole sau pe niște părți, am luat un caiet și am scris cuvintele cheie. Am citit tot din carte și după am încercat sa zic eu cu cuvintele mele despre ce era vorba cu ajutorul cuvintelor cheie și după zic tot fără nimic. Eu am mai luat un eseu la română. E una verde și m-a ajutat foarte mult. Îți las un link
https://www.librariadelfin.ro/......ar--i64532
In primul rand nu-ti pierde timpul momentan cu orele de meditatii, te vor costa bani grei si pe parcurs informatia din capul tau se va pierde, daca vrei sa te apuci de meditatii fa-o din clasa a 12-a, mai spre iarna de preferat.
Materiile de romana, istorie, logica sunt destul de usoare asa ca nu e nimic de speriat, poti incerca surse educationale de pe YouTube precum canalul VoxValachorum pentru romana, Sidor Daniel pentru logica si istorie de la Mirela Rosioru.
Lucreaza multe teste de antrenamente de BAC deoarece te vor ajuta sa intelegi algoritmul din spatele unei rezolvari corecte, moduri corecte de exprimare, pentru a lua punctajul maxim din barem si pentru a nu exista interpretari gresite la corectare.
Dupa ce inveti un concept nou, lectie noua, aplica metoda Feynman, vei invata mai repede si eficient, cauta pe google si vei vedea.