| Face2face a întrebat:

Care de pe aici suferiti din dragoste? Si de ce? Pup.

Răspuns Câştigător
| JustShadows a răspuns:

Buna! Cred ca.cu totii suferim mai mult sau mai putin, pentru ca dragostea presupune si suferinta.Nu stiu daca as putea spune ca sufar din dragoste, eu sunt singura acum, adica nu am pe nimeni, poate ca ma simt singura uneori, si mi-ar placea sa gasesc pe cineva cu care sa-mi impart timpul, dar. Unele lucruri vin atunci cand le vine randul. Uite niste citate dragut dspre dragostea din care ai putea invatat cate ceva, daca le poti intelege dincolo de cuvintehappy
Dragostea este ceata care se formeaza cu aburii suspinelor. – William Shakespeare
Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta. – Emanuel Swedenborg
Dragostea imatura spune ‘Te iubesc pentru ca am nevoie de tine’. Dragostea matura spune ‘Am nevoie de tine pentru ca te iubesc’. – Erich Fromm
Poate ca D-zeu va dori s cunosti multe persoane nepotrivite inainte de a cunoaste persoana potrivita, pentru ca, at cand o vei cunoaste in sfarsit, s stii sa fii recunoscator.– Gabriel Garcia Marquez
"Dragostea este misterul intre doi oameni, nu asemanarea dintre ei".
"Ce e dragostea? Nevoia de a iesi din tine insuti."
"Acela care nu a iubit niciodata, inseamna ca nu a trait niciodata."

A iubi inseamna a suferi si cum multi fug de suferinta putini stiu sa iubeasca!-emil cioran
E mai bine sa iubesti si sa pierzi, decat sa nu fi iubit deloc.
Iubirea este singurul lucru care poate fi impartit la infinit fara sa se micsoreze.
Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci cand sunt cu tine.
Dragostea se naste cu un suras, creste cu un sarut, si se termina cu o lacrima.
Prietenia inseamna un suflet in doua corpuri.-aristotel
Zambeste, chiar daca este un zambet trist, pentru ca mai trist decat un zambet trist este tristetea de a nu sti cum sa zambesti.
Zambeste, atunci cand te doare cel mai tare.
Nu putem invata fara durere
Daca ar trebui sa aleg intre durere si nimic…as allege durerea
Asteptarea e dureroasa.Neglijarea e dureroasa. Dar sa nu sti cum sa faci e cel mai dureros 
Cea mai ucigatoare otrava este lacrima pura.
Fiecare sarut pe limba lui piere.
Lacrima este testamentul unui indragostit.
Orice despartire este o batalie pierduta pe frontul nevazut al destinului.
Te pierd printere ecouri rupte de cadenta, diforme ganduri exorcizand tacerea.
Ai grija de tine Ella!happy

5 răspunsuri:
| medgirl a răspuns:

Nu pot zice ca chiar sufar. dar tin mult la cineva care e departe.mult de povestit.

| Artemiss a răspuns:

Nu stiu daca pot spune ca sufar, deja face parte din viata mea de zi cu zi, acest sentiment puternic, dureros, dar dulce in acelasi timp.Ma doare ca nu il pot vedea, ca e departe si ca nu are incredere in mine. Iubirea mea pentru el e o gluma.Desi a trecut un an de cand nu l-am vazut, il port in suflet si oricat as incerca sa tin din nou la cineva, nu reusesc. Durerea asta ma distruge dar, ma tine in viata. E ciudat. Speranta moare ultima.

| lyrics a răspuns:

Am citit de curand intr'o carte un citat. nu mai tin minte cu exactitate. dar spunea ca. in dragoste mereu e suferintsa
si dau dreptate
nu cred ca o dragoste e perfecta
fiecare sufera cand iubeste.mai mult sau mai putin
si daca e gelos, tot sufera putin

| NoNameToday a răspuns:

Eu.
De ce?
Poate pentru ca sunt iubita si sunt alaturi de o persoana extraordinara, dar eu nu il iubesc si nu il merit.Doar m`am atasat de el.
Stiu ca o sa par o nenorocita dar inima mea ii apartine unui alt barbat.Acest barbat a fost primul care a pus mana pe mine, care m`a tinut langa el in pat fara sa imi faca ceva care ma iubea cred eu. dar familia mea nu l-a vruthappy
Acum sunt cu un alt baiat ce ma iubeste si eu il iubesc dar nu atat de mult ca pe celalalt. M`am daruit lui.Am vazut ca ma iubea prea mult, eu tineam mult la el, dar inima era datahappy
E un rezumat si o experienta negativa din viata meahappy si stiu ca sunt abia la inceput

| nikname a răspuns:

Eu. Pentru ca nu ne potriveam si nu mi-am dat seama la timp.