Depinde de preferințele tale...Laptopul e de departe cel mai bun...Ecran mare, poti sa vezi clar, ai unde să pui CD și merge bine..La notebook dacă memoria e mică merge greu, nu rezistă mult bateria și nu ai unde să pui CD. Tableta sub nici o formă. Doar dacă ai un PC sau ceva pe langă ea.Nu e așa performantă și nu poți face multe lucruri. E mai greu cu ea.Baftă!
Scuza-ma dar vreau sa te contrazic...Laptop sau notebook e acelasi lucru! Poate vroiai sa spui NETBOOK ( tot laptop e si asta doar ca e mult mai mic, in jur de 10" si destul de slab ca performanta )! E o mare prostie sa spui ca e diferenta intre ele! Nu vei gasi niciodata cuvantul "laptop" la descrierea unui Apple/HP/Lenovo/Samsung/ibm/Acer/Toshiba etc! Toate sunt notebook-uri doar ca noi folosim cuvantul laptop ca sa sune mai dragut Crede-ma, lucrez in domeniu si stiu bine ceea ce spun!
Tableta nu poate sa inlocuiesca nici 50 % din functionalitatea unui PC/laptop.
Sfatul meu : Notebook ( sau laptop..cum vrei tu sa ii spui )! Nu se merita sa dai bani pe un netbook sau pe o tableta... Mai ales daca iti petreci mai mult timp in fata calculatorului! Sper ca am ajutat cu ceva