| andranego99 a întrebat:

Care este animalul tau preferat? De ce l-ai ales? Fundoooi.

Răspuns Câştigător
| ralurawrr a răspuns:

BUna.Animalul meu preferat este cainele. El este prietenul omului si de cele mai multe ori el de ajuta cand ai nevoie de ajutor.Pa.

13 răspunsuri:
| Tweetymrrr a răspuns:

Pisica[love struck]. De ce? Pai fiind ca sunt fata si majoritatea iubesc piscutsele.
Am ales`o? Habar n`am.asa sunt eu :nu`ti pot explica.Este pur si simplu preferinta meakiss

| TeooTeo a răspuns:

Am ales cainele. De ce? Pentru ca el este prietenul cel mai bun al omului (uneori).
byeeelove struck

| AndaWest a răspuns:

Cstelul, pentru ca este foarte afectuoshappy

| forever4you a răspuns:

Cainele pentru ca este prietenul omului si imi place mult love struck sa ma joc cu eibig grin

| FlashXLight a răspuns:

Pisica. În sppecial puiuţii de pisică pentru că sunt atât de micuţi şi de dragalaşi şi de pufoşi că îţi e mai mare dragul cu un pufos mic în braţewinking

| adrianajollie a răspuns:

As alege catelul chow chow :X:X:X pentru ca e simpatic rau are niste ochii ahhh! :X:X si pe langa asta blana aia :X parca e de plus sau o pisica persana :X tot din aceleasi motive par asa de jucariehee hee

| SussieLex a răspuns:

Pisica...:X

| lesslonleygirl a răspuns:

Eu am ales pisica deoarece este draguta, pufoasa si anti depresiva (este un medicament impotriva stress-ului)

| deux a răspuns:

Iepurasullove struck
e asa sweet si pufos, te indragostesti imediat de ellove struck pe cat e de fricos pe atat e de dulce si pufoslove struck

| morion a răspuns:

Cainele cel mai bun prieten al omului

| OmuVerde a răspuns:

Caii, pentru ca sunt gratiosi, inteligenti si, de multe ori, mai omenosi decat reprezentantii speciei umane. motivele vin de la sine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai iepurasul.
Din urm.motive:
-simbolizeaza sarbatoarea Pastelui(ziua mea).
-e mic si pufos
-mananca morcovi(mancarea mea preferata)
-e draguuut.
:*:*:*:*:*:*

Imi mai place si cainele, chiar am unul.:*star

Imi plac toate animalele din lume, ca nu ne fac nici un rau(majoritatea big grin )

| BaIeTzaS a răspuns:

Sincer animalul meu preferat este LEUL nu numai ca sunt in zodia LEU, dar intotdeauna am fost foarte interesat de aspect si mai ales de coama sawinking

Întrebări similare