BUna.Animalul meu preferat este cainele. El este prietenul omului si de cele mai multe ori el de ajuta cand ai nevoie de ajutor.Pa.
Pisica[]. De ce? Pai fiind ca sunt fata si majoritatea iubesc piscutsele.
Am ales`o? Habar n`am.asa sunt eu :nu`ti pot explica.Este pur si simplu preferinta mea
Am ales cainele. De ce? Pentru ca el este prietenul cel mai bun al omului (uneori).
byeee
Pisica. În sppecial puiuţii de pisică pentru că sunt atât de micuţi şi de dragalaşi şi de pufoşi că îţi e mai mare dragul cu un pufos mic în braţe
As alege catelul chow chow :X:X:X pentru ca e simpatic rau are niste ochii ahhh! :X:X si pe langa asta blana aia :X parca e de plus sau o pisica persana :X tot din aceleasi motive par asa de jucarie
Eu am ales pisica deoarece este draguta, pufoasa si anti depresiva (este un medicament impotriva stress-ului)
Iepurasul
e asa sweet si pufos, te indragostesti imediat de el pe cat e de fricos pe atat e de dulce si pufos
Caii, pentru ca sunt gratiosi, inteligenti si, de multe ori, mai omenosi decat reprezentantii speciei umane. motivele vin de la sine
Pai iepurasul.
Din urm.motive:
-simbolizeaza sarbatoarea Pastelui(ziua mea).
-e mic si pufos
-mananca morcovi(mancarea mea preferata)
-e draguuut.
:*:*:*:*:*:*
Imi mai place si cainele, chiar am unul.:*
Imi plac toate animalele din lume, ca nu ne fac nici un rau(majoritatea )
Sincer animalul meu preferat este LEUL nu numai ca sunt in zodia LEU, dar intotdeauna am fost foarte interesat de aspect si mai ales de coama sa