| ralurawrr a întrebat:

Care este anotimpul tau preferat? De ce l-ati ales pe acesta? Scrieti macar 5-6 randuri si primiti funda evident pentru cea mai frumoasa si creativa.

Răspuns Câştigător
| AndrikNebunik a răspuns:

Sal!
cF?

anotimpul meu preferat este : primavara...

dc? pentru ca primavara, prin fiecare gura de aer inhalat simt acel miros de prospetime, veselie, si parca toti is toate danseaza in jurul meu. iarna pot doar sa spun ca i--mi imaginez fluturii dar acum pot incerca sa i prind, sa ma amuz cand o rafala mica de vvant i-mi sufla palaria. Daca inca nu v-am convins de alegerea mea, doar un lucru as mai putea adauga, primavara este ziua mea, si timpul in care visele parca mi-se implinesc!
:*:*:*:*

Sper ca o sa-ti placa!

6 răspunsuri:
| Oana4340 a răspuns:

Anotimpul meu preferat este Vara.
Pentru că este cald.
Poţi sta până târziu afară.
Pentru că e cea mai lungă vacantă.
Vara poti merge la mare.
Pentru că vara este anotimpul sportului

Cam atâtbig grin

O seară plăcută!

| bibyyy143 a răspuns:

Mie imi plac toate anotippurile. de ce?
Pentru ca :-vara este vacanta, mergi la mare te distrezi u prieteni, mergi la strand, etc.
-iarna este zapada mergi la munte, te bati cu bulgari, faci oameni de zapada etc.
-toamna mergi la scoala te intalnesti cu colegi tai dupa o vacanta lunga de vara sunt pisaje foarte frumoase. etc.
-primavara este luna martisorului, este pastele, incep sa infloreasca ghiocei zambilele, pasarile se intorc din tarile calde, etc... fiecare anotimp are frumusetile lui care cred ca tuturor oamenilor le plac si le admira... funda? te rog!

| Miinato a răspuns:

Anotimpul meu preferat e Toamna. Mi`o Place atat de muult pentru faptul ca 1. Mam nascut in ea. Ador sa stau afara cu prieteni sau cu iubitul, mai ales in timp ce ploua love struck. Iubesc si ploaia :X. Vantul care` bate love struck atat de :X. nu stiu. Ma face sa ma simt. pur si simplu. E Frumoasa happy pentru miine :X. Nu stiu si daca pentru tiine sau altsi :*

| Afgshhakakl a răspuns:

Anotimpul meu preferat este vara. Acest anotimp imi inspira distractie, dragoste si libertate. In acest anotimp esti eliberat de toate lucrurile:scoala, examenele, testele, emotiile din timpul scolii in principal.Eu sunt nascuta in acest anotimp si mi se pare ca mi-am ales momentul potrivit sa ma nasc! Caut libertate oriunde ma duc, sunt distractiva, si cu siguranta iubesc multe lucruri(familie, prieteni etc). Nu cred ca este extraordinar ceea ce am scris, dar asta este parerea mea despre VARA, anotimpul meu preferat. :*

| kqwjy a răspuns:

Hey.
mie imi place vara si iarna
vara- e anotimpul cel mai dragut.
iesi cu prietenii in parc, piscina, role, inghetata.
momentul ala cand mori de cald, petreci mult timp cu prietena cea mai buna [ asta mi se intampla mie ].
stai cu 1 prietena, 2, la barfa.
iesi la cumparaturi cu ele.
barfiti smug [ glumesc laughing ]

iarna- totul e alb si frumos...
parca ar fi desprins dintr-o poveste de dragoste.
peisajul ala romantic.
e ceva sincer.
iarna e momentul ala cand iesi cu prietenii si va bateti cu zapada, faceti omuleti de zapada.
acestea sunt etapele copilariei, nu o sa mai treci prin ele niciodata.
imi place si primavara putin. pentru ca atunci nu e nici cald, nici frig.
infloresc toate florile.
pomii isi arata roadele.

toamna nu imi place, frunzele cad. e asa depresiv acel peisaj.
sper ca te-am ajutat.

| BogdyD2001Music a răspuns:

Anotimpul meu preferat e iarna.
Pentru ca e zapada
Si sunt sarbatori frumoase:Craciunul, etc
Ca ma dau cu sania laughing
Iarna e numit anotmipul magiei.
Si cam atat.
Pa

Întrebări similare