| Maria2894 a întrebat:

care este cea mai frumoasa carte pe care ati citit'o, care v'a impresionat? Mercihappy

Răspuns Câştigător
| alice.twilight a răspuns:

laughing stii ce e amuzant? faptul ca majoritatea cartilor care iau impresionat pe cei de aici sunt din saga twilight sau vampire diaries(nu ma intelegeti gresit, si eu am citt saga twilight si jurnalele vampirilor dar nu mi s-au parut impresionante de loc, mi-au placut...si atat!).pe mine m-au impresionat,,La rascruce de vanturi",,,Pe aripile vantului" si,, Mandrie si prejudecata".dar cel mai mult m-a impresionat cartea,, Never let me go" de Kazuo Ishiguro.

10 răspunsuri:
| Andarock a răspuns:

---> Twilight (toate cele 4 carti sunt frumoase).

---> M`a impresionat foarte mult acesta carte! happy
---> Abia astept sa apara filmul Twilight (Breaking Dawn part. 1 si 2. ). Cartea am citit`o, dar astept mult filmul! happy

---> Numai bine! puppy dog eyes

| pika_6072 a răspuns:

Eu am citit mai multe carti care mau impresionat cum ar fi: Fata din castel; Ucenicul vraciului (sunt 7 volume); Twilight... Funda?big grin

| PopaIoana a răspuns:

Twilight laughing

| MâţaD a răspuns:

Pai am mai multe, si din categorii complet diferite:

Singur pe lume(m-a emotionat)
Ingerul noptii(o carte SF pe care o ador:X:X:X!)
Elevul Dima dintr-a saptea
Romanul adolescentului miop.

| danutzzz1992 a răspuns:

Buna! Au fost mai multe si e foarte greu sa aleg, nu sunt eu un tip foarte cult, da' ce-mi place imi place! Mi-a placut extrem de mult un roman SF de H. G. Wells Razboiul lumilor si cartea liceului Maitrey si Morometii :d

| dfnxjvgh a răspuns:

Misterele din Padurea Baciu :X:X

| RainUmbrella a răspuns:

Singur pe lume - e atat de trista si are un final fericit

| DeNySoOk a răspuns:

Am citit "Amurg" si "Luna Noua" de Stephenie Meyer dar mai mult mi-a placut "Luna Noua"!

| Visionfree a răspuns:

"Replay" de Ken Grimwood mi s-a parut mie interesanta, dar, cum tu pari o adolescenta cu capu'n nori, inceraca "Invitatie la vals" si "Elevu Dima dintr-a saptea" de Mihail Drumes, nu poti trece prin adolescenta fara sa le citesti.

| XSecretLov3X a răspuns:

The Vampire Diaries:X

Întrebări similare