Eu si eu.In ambele cazuri.De ce? E simplu si totusi e cel mai complex fenomen
Sunt cel mai bun prieten al meu, in sensul ca ma cunosc foarte bine si imi pot controla aproape perfect emotiile si reactiile si in general toate deciziile le cataresc mult pana sa iau decizia finala
Sunt cel mai aprig dusman pentru ca mereu, da` mereu ocolesc ideea esentiala si se duce dracu tot ce incerc sa spun
Nu mai am o prietenă foarte bună si cred că este mai bine aşa.Acum am mai multe prietene bune şi mai mulţi prieteni buni şi sunt încântată.
Nici duşman nu mai am, deşi am avut.Am depaşit momentul, consider că nu am de ce să fiu duşmanca cuiva, mi se pare o prostie.
Cea mai buna prietena e o persoana f. de treaba care ma intelege si care... ma suporta
Nu am dusmani Nu cred in dusmani, doar persoane rau intentionate.
Dar pentru tine care e cel mai "aprig dusman"? Cel care ti-a dat o nota proasta pe TPU? Care ti-a furat baiatul de care iti placea? Care e mai presus de tine si nu vezi niciun mod de a-l intrece?
:*Astept raspunsul tau!
Cea mai buna prietena este o fata mai mica decat mine ce`i drept dar fata gandeste ff matur si imi suporta toate plangerile, vorbim despre tot ce ne trece prin cap, ne simtim foarte bine impreuna, radem mereu, barfim si cateva colege.
Dusmani, inca nu am.
Ma bucur ca eu am pe cineva alaturi de mine care imi respecta prietenia cu cel mai bun prieten. Ma bucur ca nu l-am pierdut pe prietenul meu cel mai bun, ca nu am uitat de el sau el de mine, ca a evoluat la fel de frumos ca mine, ca inca ne sincronizam in idei, ca inca ne contrazicem pe argumente, ca inca ma stimuleaza, ca inca ma pot baza pe ajutorul lui, ca stiu ca va fi acolo indiferent de cat de departe e "maine". Sper din tot sufletul ca cei ce nu si-au mai sunat prietenul cel mai bun sa-si faca timp sa o faca acum. E atat de usor sa pierzi pe cineva si e atat de greu sa muncesti sa construiesti cu altcineva tot ceea ce in adolescenta venea de la sine.
Cel mai bun prieten este un coleg pe care il cheama Virgil (porecla Virgil virginu viril) pentru ca pot sa vorbesc cu el orice si ne intelegem bine...
Si dusman? Ehh e un prost care se da smecher si cica e peste Nimic serios.