| larrii a întrebat:

Buna ...care este "metoda" prin care un baiat face geloasa o fata?straight face Eu am fost impreuna cu un baiat D. si sunt in clasa cu el; mai este o fata C. [virgula] care parca ii e ciuda pe mine sau nu stiu care e problema ei ...si D. sta tot timpul dupa fundul ei. sincera sa fiu si cand eram impreuna statea cu ea in loc sa stea cu mine. si D. acum cu mine se poarta cam anormal sa zic asa. ma tot ia in brate si alte chestii si cand mergem la un teatru sau ceva si sta langa mine o striga pe C. sa vina sa faca schimb de loc cu mine straight face sa stea langa el.

va rog raspunsuri serioase ...multumesc :*

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici el nu stie ce vrea, aceste nu sunt dovezi cum ca vrea sa te faca geloasa, ci ca o place pe ea, si tinde sa-ti arate. Poate mai tine la tine, sau doar vrea sa te faca sa suferi dupa el. Renunta, chiar nu merita. Daca este sa fie ceva, va fi, indiferent daca te consumi tu acum sau nu!

2 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Alt Canuta Om Sucitlaughing
El va cam place pe amandoua si cum nu vrea sau nu stie pe care s-o aleaga.Asa ca e mai comod sa se joace cu amandoua
Renunta la elhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Singurul raspuns serios este ca esti cam analfabeta. O spun cu un oarecare regret, dar cred ca e nevoie s-o auzi.