PAGINA SECRETA NR2 : http://www.horse.ro/ow/*XX*
In loc de *XX* trebuie sa scrieti numarul de cai din acea zi. Numarul de cai il puteti gasi la meniu, sus, in dreapta : Comunitate -> Directoare -> Cai.
PAGINA SECRETA NR3 :
www.howrse.ro/ow/*YY*
In loc de *YY* trebuie notat numarul de inscriptie al jucatorului de pe locul 1 din topul clasamentului de crescatori la categorie competitii castigate ieri.
Scuzam categoria dar intrebarea va fi mutata, respectind categoriile ne respectam unii pe altii.Numai bine.
Si pagina secreta cum ramane? trebuie tu neaprat sa raspunzi? nici macar nu ai dat un raspuns pentru intrebarea asta trebuie unu sa se trezeasca vorbind
Daca ai chef sa vorbesti urit, vorbeste cu parintii tai sau cu cine iti accepta.Regulamentul a fost facut pentru a fi respectat.Te deranjeaza ca ti-a fost mutata intrebarea?
Ma deranjeaza faptul ca mi-ai atras atentia si ca nu m-ai ajutat stii ce? mai bine nu vb decat sa vb mult si prost cel putin ti-ai consumat 1 min sa scrii alea si degeaba asa ca o seara placuta!
Eu am acum misiunea de facut, dar nu merge linkul pe care l-ati spus voi aici... Si da, am respectat toate cerintele.
LadyDedela întreabă:
thesmalleternety întreabă: