| andrada a întrebat:

Care este secretul popularitatii? Este o fata la mine in scoala cu 3 ani mai mare care e proasta,nu e cine stie ce foto-model, e draguta dar nu are nimic special dar e foarte bogata si toata lumea o adora oh go on este o gasca populara la mine la scoala si un coleg de-al meu are 13 ani si se intelege perfect cu aceia de gasca. Are 13 ani si e prieten cu aia de 16-17. Cum pot deveni mai populara? Trenuia sa am bani? sau note bune? sau? funda

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru a fi popular trebuie sa fii un om cu gandire putina, siguranta extrem de mare, principii si valori false si sa-ti permiti sa-i judeci pe altii fara sa-i cunosti, plus sa nu ai rusine, sa nu-ti fie rusine de nimic si sa-ti permiti sa faci orice, in special treburi devalorizante care ii pun pe nevinonati intr-o lumina proasta in favoarea ta. Mentalitatea de asemenea trebuie una in genul in care nu gandesti prea departe, ci doar pentru tine si pe moment, iar cand esti pus in fata unei situatii mai grele sa nu stii ce sa faci si da dai falsa impresie de putere, in interior fiind zero. Sper ca te-am ajutat, funda happy? (Glumesc cu funda, pastreaz-o laughing )

8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Se pare ca banii vorbesc in ziua de azi, daca nu ii ai nu esti vazut bine[prostia omeneasca]

| FashionCellia a răspuns:

Trebuie doar sa ai foarte multi prieteni

suntserios
| suntserios a răspuns:

Bani, se pare ca asta e cheia in societate de azi

| WildDream a răspuns:

Tu nu ai vazut cine sunt populare in ziua de azi? Parasutele ca Bianca Dragusanu, Andreea Tonciu, Sanziana Buruiana si alte maimute din astea care nu stiu sa faca nimic decat sa se intalneasca cu barbati cunoscuti.
Crezi ca fata aia are cine stie ce? Probabil a avut un prieten care bagat-o in grup.

| Andreea304 a răspuns:

Bani si sa te imbraci mai frumos! Se pare ca in ziua de azi conteaza mai mult cum arati.Si eu am o colega in clasa de are o sora la fel de increzuta si de inculta, dar baietii se tin scai dupa ea.Dar sora ei invata si e mai mica decat ea.

| Grrrrrro a răspuns:

Nu conteaza banii. Daca vrei sa devii mai 'populara' incearca sa-ti faci cat mai multi prieteni si mai mici, si mai mari. C:

| Soda1234567 a răspuns:

Pai eu cred ca nu tine neaparat de bani sau de frumusetedesi poate fi niste criterii. In ziua de astazi conteaza foarte mult aspectul fizic in schimb dupa parerea mea tine si de caracterul persoanei, iar ea cred ca este foarte sociabila si isi face prieteni rapid. Cred ca trebuie sa fi mai sociabila si mai indrazneata. Succes!