* Sii` cand incepe weekendu` e o adevarata debandada ;x . Se duc prin cluburi ;> poate mai apare vre`o prada ;x !
* E sambata seara ;> nu` stam in casaaa ! Plecam pe bulevardele de fitsa ale Bucurestiului` ;> intram in club , nu` ne asezam la masaa ;x
* Intra in o viatsa noua ;x . cluburi , baruri , lautari` ;x ! Nu` va mai dam nimic voua ;> !
* Tte` se intreaba cum " ea " e atat de frmsa. . Dar nu prea se ingrijoreaza daq mai are machiaju pe fata . Nu sta ca tte` zdrentsele in oglinda de seara pana dimineatsa :o .
* Vreau sa afle toti , nu sa citesca`n stele . Ma comport exemplar ;x dupa standardele mele .
* Stau intinsa pe jos in dormitor . Pe covor . Incercand sa uit de dor .
* Suna`ma si da`mi o veste de la tine ...sa`mi spui ca ma iubesti , mi`e dor de tine ...
* Stai nu gandii prea high :p . De ziua ta nu o sa ma ai ;x
* Parca e ea cea care iti zice " te iubesc " . In loc de " multumesc " .
* Asta`i momentu baby nu te oprii . Danseaza dpa` ritmu` inimii =p~.
* Parfumu` ei e ametitor ca siou` de tequila =p~ .
* E fata care nu o poti uita . ;x Baiete Nu stii ce e aia dragostea ?
* Am intrat in club Ca sa spargem plictiseala . :p ... Fetele de aici lumineaza seara .
* Ma misc lent Sa te fac pe tine dependent .
* Decolteul meu te face sa ma iubesti ? Nu multumesc ;; ) ... poti sa ma parasesti !
* El major si ea minora ;x.
* I`m addicted to you ;> ` !
* I`m into you ;x `!
* Who run the world ? Girls !
* Sa nu iti fie frica . In jocul asta sunt amanta , iubita , si amica :d.
* Hai sa mergem undeva sa uitam de tot in seara asta . Poate vreau sa fiu a ta , poate a altuia :d.
* Pisii` . Nu fii speriata :* . Daca vroiam sa ti`l iau il luam de prima data ` !
* Strânge`ma în brate si atunci când îti spun : " lasa-ma , n`o face ! "
* Heii baiatuu` . E timpu` sa cresti . . Daq tot ma doresti incearca sa numai visezi .
~ Inca` speri ca intra pe usa`. :p Dar nu apare . Nu intelegi cum inainte era dependenta . Azi nepasare .
~ Tu ca Alba - ca - Zapada . Noi patru pitici =p~ ! E secret ce faci aici :o . Discret , n`ai cui sa zici . :p
~ Chiar daca pe strada ta a iesit soare` . Te anunt ca maine va fi ploaie si ninsoare :p.
~ Am inteles ca-ti place sus pe bar . Hainele de firma . Ochelari mari =p~. Senzatii tari . Milionari .
~ Te plimba cu Ferrari =p~ . Iti cumpara bijuterii Bulgari . Mananca doar calamari :p. Fac pe leii ca`n safari . Tu-i accidentezi la portofel =p~ Si-i pui pe avarii Uite banii :-o , nu sunt banii . Abracadabra si dispar :*.
~ Astept cu nerabdare sa intri pe mess . Ori m`ai trecut pe invizibil :* ori tu chiar nu intri des .
~ Te rog numai suna . Nu are rost . In seara asta ti-am mai spus " nu te cunosc " =p~.
~ Iar daca n-ai mai gresi , daca n-ai mai lua totul in gluma , poate candva veti ajunge ca Ying si Yang . mana de mana =p~.
~ Esti patetic si tu stii .nu mai cred in jucarii :o .tu mereu crezi ca pun botu` .hai c`o faci pe idiotu :* !
~ Cine-i domnisioara :o ? , oare cine-i domnisioara :o ? Care vara , iese cand se lasa seara =p~.
~ Vorbesc , tot ce nu te-au invatat parintii . Le pui conditii :* , la totzi care te vor . Uitate` dar nu atinge :* , si uite-asa tu ii omori =p~.
~ O sa fie lata suntem in Brigada . Atmosfera`i ciudata cand bei apa plata .
~ Eram pe zebra . Puteam sa jur ca`i verde . Doamna din jeep s`a facut ca nu ma vede . Ea n`a franat :* , sa nu`si uzeze cauciucu` . Si am decolat ca un balon sutat de Mutu :o.
~ Tu bei , tu tragi , tu bagi , tu nu le lasi , tu vii , tu pleci , te`ntorci , tu nu spui nu`. ;x
~ Totusi ne place nebunia fabricata-n România b-) .
~ Si stiu ca niciodata n`ai fi renuntat la el . Ai cam uitat de fel ce`nseamna siguranta si respect :* . Ai luat`o pe un drum ce momentan crezi ca`i perfect . Sa poti trece peste tot si peste toate mai direct . Ai ajuns dependenta de pastilutele cu efect :p .
~ Apari zâmbind prelungind vara si readuci toata lumina diminetii seara !
~ Liniste :-s ! Ca stii ca am dreptate :o .Nici daca as fi scris o carte n`aveam cuvinte cat mi`e dor sa iti arate .
~ D.N.D = Dragostea nu dispare . :-s
~ Pozele vorbesc, nici ale mele nu tac :-s .Baii` :o Kitty :* ` baga`ti drq` odata mintile in cap !
~ Totsi baietii dp` tne zbiaraa " Kitty esti criminalaaa ! ;x " .
~ Te plimbi cu camila`. Si Kitty bea doar Tequila =p~. Esenta tare`. Gusta si o sa te ridiiiiici in picioare =p~.
~ Am fitse propii`. sii thu papusia . Dai " Copy " .
~ Ew sunt printesa ta de cartier . Seara de seara arat perfect` . Cu tocuri si rochie eleganta toti baietii intorc spatele da ew le zic " Scuza`ti da sunt maritata`. ;x."
~ Pune mainile in aer daca intelegi ce spun . Da`le cate un pumn la fraieri` :* , ba esti nebun :o ? !
~ Era aseara putin trecut de ora noua` . Cand thu stateai afara si incepuse sa ploua` :* . El vroia sa ma vada . Da` eu i-am zis : Scuze baiatu` da am alta treaba " ! ~
~ Crezi ca totu`i roz , da totu`i intunecat . Nu mereu viata are culoarea in care esti imbracat .
~ Si acum pleci , plina de draci . Dar pan` la urma tot cu el te impaci! `
~ Varsta ei ... chiar nu o ingrijoreaza .N`are 14 impliniti dar asta chiar nu mai conteaza .
~ Un gol perfect in ultimul minut . emotia unui nou inceput! ;x`
~ Am 13 ani si spui ca gandesc bine . Ai avea probleme daq ai sti ce gandesc despre tine !
~ Ai vrea s-o ai mereu cu tine :p , stii bine ca prea mult nu tine . E pustoaica rau =p~ , e greu #:-s . Vrei s-o faci de casa , ai tupeu :* !
~ Nopti de foc si trag un fum . Dezbraca`te :-s si fa`ma scrum . .=p~
~ Erai cu ochii pe mine ca pe o comoara si imi sopteai " Tu si cu surioara ta ati rupt în 2 clubul aseara " .
~ Baiete esti uimit :p , fiindca vezi ca m`am schimbat , ca nu mai sunt aceiasi pustoaica usor de manipulat !
~ Time is money , baby ` ! ;x
~ Te invitam aici , fetele te baga`n boala =p~ . Cand danseaza`n cluburi desi maine merg la scoala .
~ Diamante as da ptr` tiine ;x , haide haide , vin`o langa miine :p.
~ Lasa`te dusa de val ca pe Missisippi .
~ Lumea e buna . Numai de dat din gura . qnd te uitsi in oglinda vezi aceiasi figura . qndva prea copilaroasa .acum prea matura `;x .
~ Te apropii de ea , tremuri din cap` pan`n calcai . Incerci sa ii` vorbesti dar te balbai` . !
~ Sunt legende`n viata si legende`n vis . Nu e niciun compromis =p~.
~ Nu incetinim sa ajungem primii . Cu un " G " minim din genul de gigi ce frange inimi
~ " E timpul sa`l uiti pe prietenul tau " . Am sa îti las numarul meu . Aici nu`i vorba de tupeu .
~ E ca o jungla acum , printre ceata si mult fum .
~ E evident ca ai talent cand faci un antrenament =p~ . .
~ Sunt ritmuri romanesti . Vad ca zambesti . Doar sntem in Bucuresti .
~ Si ce usor e sa zambesti` • cand ai incredere`n ceea ce esti` •
~ Imi alerg timpul :-x. Imi aleg tipul preferat de baiat..."
Unele sunt facute de mine . Daca mai vrei lasa`mi mesaj :* ! Funda ?
1...º•® ca tine intr-o zi vad 10…stilul tau ma lasa rece…nu esti primul care incearca cu vrajeala sa ma fac…din grupul pustoaicelor…tu te-ai dat la SEFA LOR.®•º
2.Sunt o diva de pus in rama
Nu ca altele o panarama
3. Fara mine nu e bine
Fara mine e vai de tine
4.Am talent si arat bine
Mor baietii dupa mine
5.sunt o fata cu finete invidiata de zdrente
6.Mersul ei de scena… Te baga in dilema… Vorbeste ca O profesoara… cu un cuvant te baga`n Boala… pozeaza pozitii proprii… iar voi TARFELOR da-ti Copy!
7. ochii mari gurita mik trasaturi de papusika sau m-a facut mama cocheta si am fite de vedeta….
8.FiTe,geSTuri si Tupeu…aSTa e TaLenTuL meu…Sunt o diva JmechieriTa…Hai fa paSi si gura miKa…K’am Surori adeVaraTe …care ‘mi Tin mereu parTe…FiTZe roZ de JmecHieriTe…pentru Tine Tine minte!
9. Daca nu ai auzit de mine inseamna ca nu ai cultura generala
10.sunt o diva printre stele, imi bat joc ca am putere
11. Iubesite`o, nu`mi pasa! Pastreaz`o de tot…iar pe mine, privesite’ma si linge’te pe bot.
12. dragi baieti sunteti cochetzi dar pentru mine valetzi voi va dati mereu la mine dar niciodata nu tine
13.pentru mine un baiat, intotdeauna a insemnat, o adevarata jucarie, de care sa nu’mi para bine
14.priviri de gheata si te’a funzi, genunchii se imoaie te scufunzi, ochii mei albasitrii te’au vrajit ……
15.:X! Jti’ esti la pikioarele mele acum.Hai hai ca nu am ce sa-ti spun.cand InTRa Ea’H iN cLuB spARgE pliCtIseALLa ‘Tu Te HolBeZI din tURNu De LA oBAMA ba’h.HAI Hai JtIu Te-AM dat PeSte Cap.am TeRmINat. DiscUtiA S-A iNChEiAT:"x!
16. Câиd viиe ` vo®ßa ` De ` Iußicare ♥` ßaby ` Spuиe`ℓe cå мå ai ` pe mine `:╳ •
17."҉`Sampaиia`=p~ så stea`→ pe maså.╚» peиt®u` ƒeteℓe ` `¢acare au ¢ℓaså`
18.G®ew` så åjungi ℓå eå, ƒi®esc! Sun† muℓ†e ca eå ` då nu †oå†e s†®åℓucesc
19. Stiu cå vrei`, daя nu pяea pσ†i.`.Cuм vrei †u,`:*asa vσя †σ†i`:╳
20.♥`Imi vine să râd,:] am impresia că esti` †âмpi†`!`Ce mortii †ăi ``†i-am ƒăcu†` ` să nu dormi linis†i†?:]]` :╳
Sperr cati plac fundita? ( mai am de vrei add : evely.kiss)
Vezi Aici http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html
Sunt foarte bune o sa fi multumita
Sper sa te ajute
By uh asta cu fitele tale de ptipoanca cine te crezi aici sa comentezi la intrebarea mea
paula_6609 întreabă: